Обікрали Ковельську раду ветеранів

Обікрали Ковельську раду ветеранів
У приміщення Ковельської ради ветеранів війни та праці, яке знаходиться обабіч парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, і має юридичну адресу вулиця Олени Пчілки, 17, у ніч з з 26 на 27 листопад, вдерлися невідомі.

Першою помітила потрощене скло, яке валялося під вікном на тротуарі, член правління місцевого осередку ГО «Союз Чорнобиль України» Зінаїда Федорук.

Разом з головою ради ветеранів війни та праці Віталієм Подолянчуком дочекалися працівників міліції і вже тоді ввійшли до приміщення.

Віталій Подолянчук каже, що помітив, що три габаритні вазони, котрі стояли на підвіконні одного з вікон – місце, кудою і вдерлися злодії, не були перевернуті, а акуратно переставлені на підлогу, де валялося побите скло.

Не дорахувалися господарі кімнати лише двох речей: подарованого телевізора та музичного інструмента – баяна.
Тепер ветерани бідкаються, як же виступатиме їхня хорова капела у польському місті Хелмі 10 грудня, куди вони мають прибути на запрошення тамтешнього клубу ветеранів.

У понеділок до постраждалих прибули представники влади.

Потому працівники РЖКП №2, на балансі якого і знаходиться будинок, засклили побите вікно. До того часу орендарі власними силами вже відремонтували кілька пошкоджених зловмисниками внутрішніх дверей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ПроКовель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обікрали Ковельську раду ветеранів
29 листопад, 2011, 14:31