Обласна міліція влаштовує облави на «валютників»

Обласна міліція влаштовує облави на «валютників»
На Волині розпочали масові облави на нелегальних торговців валютою, так званих, «валютників», які досі неприховано продавали долари та євро в центрі, на ринках Луцька та районах області.

Як повідомляє СЗГ обласного УМВС, в поле зору волинських правоохоронців насамперед потрапили незаконні торговці Центрального та Завокзального ринку, а також «валютники» поблизу Центрального універмагу.

Одночасно, міліціонери «зачищають» лобні місця «валютників» Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського, Любомльського, Любешівського і Рожищенського районів, а також міста Нововолинськ.

Відтак, за порушення правил про валютні операції правоохоронці склали адміністративні протоколи. Скажімо, в Луцьку та Ковелі – по 12, Нововолинську – 4, у Володимир-Волинському, Любомльському, Любешівському та Камінь-Каширському районах – по 2, у Нововолинську – 1.

Загалом було вилучено 28 150 гривень, 3 600 доларів США та 1 050 євро. За рішеннями суду, валютники сплатили 7 850 гривень штрафу.

До слова, лише з початку року працівники обласного управління Держслужби боротьби з економічними злочинами виявили 37 правопорушень. Тоді як у 2011 році за весь рік задокументовано лише 80 випадків незаконного скуповування, обміну та продажу валютних цінностей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦУМ вже буде не той без валютників біля входу :(
Відповісти
Можна подумати раніше, обласна міліція не знала, що вних під носом валютникм стоять. І кому потрібен цей цирк?
Відповісти
Останні новини
Обласна міліція влаштовує облави на «валютників»
10 лютий, 2012, 12:56