Авто Субару - модельний ряд та переваги*

Авто Субару - модельний ряд та переваги*
Популярність японських авто пояснити дуже легко. Надійність, яскравий дизайн та безпечне користування та доступна вартість лише сприяють популярності Субару. Залишається лише обрати оптимальну для себе модель серед величезного асортименту модельного ряду - позашляховики - Subaru Forester, спортивні Subaru Subaru Impreza, седани, купе, універсали – компанія пропонує авто Субару, що цілком здатні задовольнити усі потреби, та смаки користувача.

Зручність авто поєднується з його надзвичайними системами безпеки, що в цілому складаються з систем активної, пасивної та первинної. У поєднанні з ідеальною керованістю авто технологічна превентивна безпека, що знижує ризик того, що водій допустить помилку.
Ще понад 20 років тому усі автомобілі Subaru почали обладнуватися стерео камерами та радарами. Ключовою метою впровадження передової у плані безпеки технології є система "EyeSight", дія котрої направлена на те, щоб допомогти водію уникнути зіткнення. Система обладнана двома камерами, що, на зразок людських очей обробляють інформацію з дорожньої ситуації у режимі 3Д. від аналогічних по способу дії систем EyeSight відрізняється тим, що здатна розпізнавати:
• Автомобілі та мотоцикли;
• Велосипеди та пішоходів.

При цьому система чітко визначає відстань до кожного з них, їх напрямок руху та швидкість, з якою вони пересуваються.
Перед аварійне автоматичне гальмування застосовується у випадку, якщо водій не реагує на небезпеку. Після того як водій, почувши сигнал системи, починає гальмувати, автоматика допомагає йому збільшуючи тиск для ефективної та максимально швидкої зупинки автомобіля.

Система, що забезпечує адаптивний круїз-контроль, виявляючи автомобіль, що їде попереду, регулює необхідну для підтримання безпечної відстані швидкість. У випадку автомобіля, що занадто близько наблизився ззаду система попереджує водія про це за допомогою світлодіодного індикатору, що розташований на бокових дзеркалах. Додатково використовується і звуковий сигнал.
Дбає система і про водіїв машин, що рухаються позаду Субару. У випадку, якщо водію внаслідок непередбаченої ситуації на дорозі прийдеться гальмувати у екстреному режимі, попереджувальні ліхтарі автоматично починають дуже швидко блимати. Таким чином водії авто, що рухаються позаду мають можливість вчасно відреагувати не небезпечну ситуацію.

Це далеко не всі допоміжні системи безпеки. Отож, якщо Ви бажаєте придбати гарний, надійний та, головне, безпечний автомобіль – зверніть увагу на модельний ряд Субару.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.