«BOSSFOR» - готель бізнес-класу в курортній зоні Одеси

«BOSSFOR» - готель бізнес-класу в курортній зоні Одеси
Вишуканий готельно-ресторанний комплекс «BOSSFOR» - найкраще місце для ділових поїздок та сімейного відпочинку, а також для проведення бізнес-заходів будь-якого формату. Готель Босфор знаходиться в одному з наймальовничіших куточків Одеси – неподалік курортної зони Аркадії. Професійний сервіс та комфортні апартаменти дозволять добре відпочити після ділової зустрічі або прогулянок з сім'єю по Одесі.


Висококласний конференц-сервіс від бізнес-готелю «BOSSFOR»


Для проведення ділових зустрічей та бізнес-заходів у готельно-ресторанному комплексі «BOSSFOR» передбачено два комфортабельних конференц-зали: зал на 25 персон та зал на 70 персон. Конференц-зали обладнані всією необхідною матеріально-технічною базою для проведення заходів будь-якого формату: веб-конференцій, вебінарів, тренінгів, семінарів та будь-яких інших ділових зустрічей.
Для більш неформальних переговорів або бізнес-зустрічей також присутній шикарний ресторан з літньою терасою на території готелю, який порадує кращими кулінарними шедеврами європейської кухні від професійних шеф-кухарів. Особливою родзинкою ресторану є елегантні гвинтові сходи, що ведуть в основний банкетний зал.

Сучасна інфраструктура та інтер'єр


Увагу гостей відразу привертає стильний лаконічний інтер'єр, наповнений найактуальнішими дизайнерськими елементами. Оздоблення готелю бізнес-класу виконане з преміальних натуральних матеріалів – мармуру, деревини, каменю. Для максимальної зручності та комфорту гостей були створені оригінальні меблі, які було розроблено спеціально для готелю «BOSSFOR» на основі його дизайнерського стилю.

Поселитися у номері можна у будь-який час доби – стійка реєстрації працює 24/7. Також для гостей діє комфортна система «Зручна доба»: можна в'їхати у будь-який час рівно на 24 години без якихось доплат, що особливо вигідно для бізнесменів у відрядженні.

Готель «BOSSFOR» пропонує своїм гостям безліч додаткових послуг, серед яких:
· Доставка ресторанних сніданків у номер;
· Хімчистка, прання та прасування одягу;
· Безкоштовна парковка для постояльців;
· Безкоштовний Wi-Fi на території всього готелю;
· Станції зарядки для електротранспорту;
· Прокат автомобілів у будь-який час.
У кроковій доступності від готелю знаходяться розважальні заклади, клуби, пляжі, спортивні комплекси, ТРЦ й найбільший парк Одеси – парк Перемоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.