Сучасний бізнес-готель «Wall Street Hotel» у центрі Одеси*

Сучасний бізнес-готель «Wall Street Hotel» у центрі Одеси*
Унікальний мікс гостинності преміум-класу, бездоганного сервісу, сучасних технологій та неповторного одеського колориту чекає гостей бізнес-готелю «Wall Street Hotel»
https://ws-hotel.com/. Готель знаходиться у самому серці Одеси недалеко від знаменитої Дерибасівської вулиці.
Далеко не кожен готель може похвалитися близькістю до найпопулярніших туристичних місць міста. Бізнес-готель «Wall Street Hotel» з видом на легендарний «одеський дворик» розташувався неподалік від таких знаменитих місць, як Одеський національний академічний театр опери та балету, Одеський драматичний театр, Потьомкінські сходи, Приморський бульвар та Грецька площа – те що потрібно, для гостей міста.

Підвищений комфорт для гостей «Wall Street Hotel»


Сучасний бізнес-готель пропонуємо своїм гостям всі необхідні умови для відпочинку, роботи та проведення ділових зустрічей. У вартість номерів входить сніданок у кафе, розташованому в готелі. Тут вас порадують традиційними стравами української (особливо одеської) та європейської кухні від професійних шеф-кухарів. Також у кафе передбачена невелика кухня, де можна приготувати для себе будь-який напій.


На всій території готелю «Wall Street Hotel» є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Для проведення бізнес зустрічей передбачений просторий повністю оснащений конференц-зал місткістю на 70 персон.
Готель у центрі Одеси пропонує гостям 26 номерів різної категорії комфорту. У кожному номері є все необхідне для бездоганного відпочинку. У вартість кожного номера буде включено також місце на парковці, сніданок «шведський стіл» та високошвидкісний Інтернет.

Конференц-сервіс від бізнес-готелю «Wall Street Hotel»


Готель надає будь-яку допомогу в організації ділових зустрічей та бізнес заходів. У комфортабельному конференц-залі є вся необхідна техніка та оснащення для проведення лекцій, семінарів, презентацій та інших форматів заходів.


Персонал бізнес-готелю «Wall Street Hotel» допоможе забезпечити найкраще розміщення гостей у відповідній під формат івенту схемою (периметр, клас, театр, групи, Т-стіл та ін.), а також організувати й реалізувати всі ідеї. Готель готовий надати якісне обладнання, таке як мультимедійний проектор, телевізор, акустична техніка, прожектор, мультимедійна або звичайна дошка та інші пристосування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.