Готель в Грибівці «ENSENADA» - шматочок Мексики біля Чорного моря*

Готель в Грибівці «ENSENADA» - шматочок Мексики біля Чорного моря*
Всіх тих, хто хоче провести своє літо жарко та незабутньо, з радістю запрошує у гості готель «ENSENADA». Це мальовничий куточок у самому серці курортного селища Грибівка біля Чорного моря. Готель «ENSENADA» ensenada.com.ua - це справжнісінький мексиканський рай, який зачаївся на першій лінії від моря та заманює своїх гостей своєю оригінальною перчинкою.

З мексиканського слово «ensenada» перекладається як бухта, що найкращим чином відображає дух готелю та його затишне розташування. Будівля готелю в Грибівці «ENSENADA» виконана з натуральних екологічно чистих матеріалів. Вілли з дерев'яного зрубу дозволять зануритися в атмосферу домашнього тепла та затишку. Гостроти вашому відпочинку додасть оригінальний декор самого готелю та номерів, натхненний мексиканською культурою. Готель розташований у безпосередній близькості від центру курортного селища, де розвинена розважальна інфраструктура для відпочиваючих.


Кращі умови для відпочинку та розваг


Готель «ENSENADA» у Грибівці пропонує гостям номери категорії комфорту «стандарт» та «люкс». При бажанні ви можете забронювати номер з неповторним панорамним видом на Чорне море. Всі постояльці можуть безкоштовно користуватися шезлонгами, парасольками та Wi-Fi, який працює на всій території.

Також на території готелю працює ресторан, де можна замовити смачні страви по меню. Тут шеф-кухарі порадують вас кращими гастрономічними шедеврами європейської та української кухні. Також діє бар, звідки ви можете замовити освіжаючі коктейлі прямо на пляж.


Прекрасним доповненням готелю є власний піщаний пляж, відпочинок на якому перенесе вас в справжній тропічний рай. Найчистіший м'який пісок, чорноморський бриз та південне сонце подарують вам незабутні емоції. Щодня пляж ретельно забирається від будь-якого сміття, завдяки чому ви можете не боятися залишати дітей грати у піску. Територія пляжу огороджена й на неї не можуть потрапити сторонні люди, що гарантує приватність та безпеку відпочиваючим.

Готель «ENSENADA» в Грибівці вигідно виділяється на тлі інших місць. Тут тихо й спокійно, затишно та неймовірно красиво. Професійне обслуговування, висококласний сервіс, стильні інтер'єри номерів – тут все продумано для дрібниць, щоб ви отримали максимальний заряд задоволення від відпочинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Готель в Грибівці «ENSENADA» - шматочок Мексики біля Чорного моря*
06 січень, 2021, 19:32