«Ribas Karpaty» - розкішний відпочинок у Буковелі*

«Ribas Karpaty» - розкішний відпочинок у Буковелі*
Відпочинок у Буковелі – це справжня мрія, виконати яку вам допоможе гірськолижний готель «Ribas Karpaty», що приймає у себе гостей цілий рік. Саме тут ви зможете насолодитися засніженими схилами Карпат та пишною зеленню безкрайніх лісів.
Гірськолижний готель «Ribas Karpaty» https://ribaskarpaty.com/ зручно розташувався якраз серед буйної природи, якою так славиться західна Україна. З вікон готелю можна насолоджуватися неповторними видами на річку Прутець, а також ліс та гори. Це найкраще місце як для сімейного відпочинку, так й для екстремального, адже неподалік від готелю знаходиться траса для лиж та сноуборду.

Продуманий для дрібниць сервіс для комфортного відпочинку


Найчастіше в Буковель приїжджають саме взимку, щоб отримати максимум задоволення від зимових видів спорту – катання на лижах, сноуборді, санчатах. Готель «Ribas Karpaty» створив усі умови, щоб гості могли відпочивати весело та комфортно. На території готелю можна орендувати гірськолижне обладнання на будь-який смак.

Відпочиваючих з дітьми порадує наявність безпечних ділянок, відведених спеціально під катання на санчатах та льодянках. Новачки ж можуть скористатися послугами професійних інструкторів, які допоможуть зробити перші кроки у підкоренні засніжених трас.
На території гірськолижного готелю «Ribas Karpaty» діє чудовий SPA-центр та турецька лазня. Також тут можна поплавати в басейні, сходити на розслабляючий масаж, відвідати сауну або будь-яку з безлічі інших процедур корисних для здоров'я.

Стильний інтер'єр номерів для досягнення гармонії


Готель «Ribas Karpaty», який знаходиться в серці мальовничих красот Буковеля, прагне створити умови для максимального єднання гостей з природою. Стильні сучасні інтер'єри номерів, де переважає спокійна пастельна гамма та натуральні матеріали обробки, тільки підкреслюють фантастично красиві пейзажі, які можна побачити, виглянувши у вікно.


У номерах є все, що необхідно для комфортного відпочинку та розслаблення після активного дня. Тут кожен гість зможе відпочити як тілом, так й душею. А за те, щоб вас нічого не відволікає, подбає штат обслуговуючого персоналу, що складається з кваліфікованих та ввічливих фахівців, готових допомогти гостям в будь-яку хвилину.

Гірськолижний готель «Ribas Karpaty» - це казковий куточок в одному з наймальовничіших місць України, відпочинок в якому подарує вам масу незабутніх яскравих емоцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Ribas Karpaty» - розкішний відпочинок у Буковелі*
07 січень, 2021, 20:20