Магазин штор у Києві для вашої оселі «Рудий кіт»*

Магазин штор у Києві для вашої оселі «Рудий кіт»*
Красиві штори здатні кардинально перетворити інтер'єр до невпізнання та зробити його затишним, стильним, сучасним. Кращим помічником для вибору штор стане магазин «Рудий кіт» red-cat.com.ua/ у Києві, де можна також придбати різноманітний домашній текстиль та інтер'єрні предмети. У магазині представлені європейські бренди, що зарекомендували себе на ринку, якість яких гідно оцінить кожен покупець.

Магазин штор «Рудий кіт» - це не просто місце, де можна купити нові гардини або фіранки для прикрашання житла. Тут працюють досвідчені дизайнери, які раді проконсультувати кожного покупця у виборі відповідного текстилю саме для його інтер'єру. У магазині покупці можуть розраховувати на всебічну допомогу у виборі матеріалів для штор, крою та декоративних елементів.

Індивідуальне пошиття штор у магазині «Рудий кіт»


Для тих, хто хоче підкреслити ексклюзивність свого домашнього інтер'єру, магазин пропонує індивідуальне пошиття штор на основі вимірів при віконного простору, а також іншого домашнього текстилю з обраних матеріалів. У «Рудому коті» можна пошити на замовлення гардини, штори, фіранки, постільну білизну, балдахіни, чохли для меблів та подушок, а також інші вироби для прикраси будинку.
Також магазин пропонує покупцям можливість замовити пошиття сучасних рулонних та римських штор, які будуть ідеально підходити до при віконного простору й прекрасно доповнювати інтер'єр приміщення.

Якість штор, перевірена тисячами покупців


Окрему увагу магазин «Рудий кіт» приділяє якості товарів, представлених у власній лінійці штор та різноманітного домашнього текстилю. За контроль якості відповідають висококваліфіковані фахівці у галузі текстильної промисловості. Магазин співпрацює тільки з перевіреними постачальниками, чия якість не викликає сумнівів.

Магазин штор в Києві «Рудий кіт»:
· Надає повний комплекс послуг з купівлі нових штор від етапу вимірів та проектування індивідуального дизайну з підбором матеріалів, до догляду за готовими виробами у процесі експлуатації;
· Постійно розширює свій асортимент, пропонуючи покупцям як готові вироби, так і нові різновиди текстилю для індивідуального пошиття штор;
· Пропонує безкоштовну консультацію та всебічну допомогу дизайнера у виборі матеріалів та складанні ескізів майбутніх виробів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Магазин штор у Києві для вашої оселі «Рудий кіт»*
07 січень, 2021, 20:32