Як швидко і вигідно продати БМВ в Києві*

Як швидко і вигідно продати БМВ в Києві*
Будь-який продаж автомобіля вимагає ретельної підготовки та планування. Залежно від цього ви можете зрозуміти, як вигідно продати БМВ в Києві та досить швидко. Фахівці готові вам в цьому допомогти (знайти покупців, додавати оголошення на онлайн-сервіси, форуми, оформити документи для продажу та інше).

Інструкція продажу БМВ


Передпродажна підготовка. Перед продажем автомобіля необхідно зробити передпродажну підготовку, яка дозволяє поліпшити зовнішній вигляд та збільшити вартість самої машини.
Планування продажу за часом. Необхідно визначити для себе бажаний термін продажу. В результаті чого ви можете вибрати подальшу стратегію продажу. Якщо бажаєте продати швидко, наприклад протягом тижня, необхідно трохи демпінгувати з аналогічними моделями. Але це не гарантія, тому варто заздалегідь розглянути варіант - віддати автомобіль перекупникам.
Визначити ринкову вартість. Для визначення ринкової вартості автомобіля найкраще вивчити ціни на відомих онлайн-сервісах. При цьому враховуйте не лише марку та рік випуску, а й стан автомобіля, його історію, комплектацію, колір, коробку передач і навіть регіон, в якому продається машина.

В середньому, вартість БМВ може бути з наступними показниками:

Найдешевші BMW 316 (1980 р.в.) продаються від 1000 доларів.
А серед найпопулярніших у продажу це BMW X1 2.0d xDrive M Sport (2020 р.в.) – 35 000 - 39 000 доларів, а ось за модель BMW X5 FULL XDrive 40i (2019 р.в.) ви зможете виручити 63 000 - 70 000 доларів.
Вибір зручного способу продажу. Продавати можна декількома способами - через інтернет або офлайн. Самим практичним вважається продаж через інтернет, яка відкриває можливості продажу не тільки в своєму регіоні, а й по всій території країни. Але також непоганим може бути комбінація обох варіантів.

Наживо ви можете запропонувати:

Друзям, знайомим.
Через газети або оголошення на самому автомобілі.
Через авторинки або автосалони.


Серед інтернет продажів можна:

Онлайн майданчики продажу.
Спеціалізовані площадки для продажу або рієлтори.
Дошки оголошень, форуми.
Онлайн аукціони і т.п.


Звичайно, займатися продажу автомобіля самостійно - витратна справа за часом і за коштами. І якщо необхідно продати швидко, тоді найкраще звертатися до фахівців, які знають всі можливості продажу. Вони зможуть швидко продати і оформити всі необхідні документи по передачі прав власності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.