У Володимирі на День Валентина буде п’ять дискотек

У Володимирі на День Валентина буде п’ять дискотек
Одразу п’ять загальноміських дискотек для закоханих відбудуться у Володимирі-Волинському – такий подарунок до 14 лютого, Дня святого Валентина організувала для городян мерія княжого міста.

Як повідомили в прес-службі міської ради, у цей святковий день на забави для закоханих міста запрошують Культурно-мистецький центр, педколедж імені Агатангела Кримського, місцеві агротехнічний та медколеджі.

Святкування розпочнуться ще 13 лютого в Культурно-мистецькому центрі. Там із 17.00 по 21.30 проведуть розважальну молодіжну вечірку «Як чубиться, то й любиться …» з іграми, конкурсами та дискотекою. Організатори вечірки - відділ у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом культури і туризму виконавчого комітету міської ради.

А вже 14 лютго, саме на День святого Валентина в Педагогічному коледжі імені А. Кримського о 16.00 розпочнеться літературно-музична композиція «Так ніхто не кохав…». А протягом 19.00 – 21.30 триватиме святкова дискотека з іграми та розвагами.

Того ж дня в залі Володимир-Волинського вищого професійного училища о 18.00 розпочнеться розважальна програма «З любов’ю по життю». Потому о 19.00 закоханих запрошують на святкову дискотеку з іграми та розвагами, яка триватиме до 22.00.

Агротехнічний коледж запрошує до себе 14 лютого об 14.00 на концертно-розважальну програму «Свято двох сердець», яка продовжиться дискотекою та розвагами до 10-ї години вечора.

А Медико-технічний коледж у День закоханих просить відвідати концертну програму «Валентин і Валентина», яка розпочнеться 14 лютого об 15.00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі на День Валентина буде п’ять дискотек
10 лютий, 2012, 17:56