Мер Луцька заявив, що його хочуть «нагнути» через бізнес сина

Мер Луцька заявив, що його хочуть «нагнути» через бізнес сина
Луцький мер Микола Романюк заявив, що не буде проти, якщо скандальну новобудову на місці колишнього кафе «Буратіно» знесуть - але тільки, якщо так вирішить суд.

Про це він сказав 10 лютого під час публічного звіту про свою діяльність за 2011 рік.

Мер підтвердив, що його син є співзасновником фірми, яка зводить будівлю на місці колишнього кафе «Буратіно» на вулиці Винниченка в Луцьку.

«Є «Буратіно». І є інші деякі речі. По «Буратіно» до мене звернулись люди. Якщо там є якісь порушення, є питання, то проводиться перевірка в прокуратурі. Подані матеріали до суду», – зауважив він.

«Мова йде про те, що я не нагнувся і не зігнувся. І не збираюся згинатися, щоб вирішити ті проблеми, які не на благо міста Луцька. Таким чином, через сина, хочуть мене заставити продавати землю в Луцьку незаконно, вирішувати питання, де і хто хочеть що збудувати», – емоційно виголосив він.

«Але буде суд, буде рішення прокуратури. Якщо суд вирішить розвалити (новобудову, - ред.), значить ми розвалимо», – висловився луцький мер.

Нагадаємо, у Луцьку розгорівся скандал навколо будівництва у центрі Луцька.

Однак представники фірми, яка зводить будівлю, доводять, що все законно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якось незрозуміло виходить у мера, це що - друзям(родичам) все, а іншим закон? Ну, а прокуратура і суди в нас, м"яко кажучи, дуже далекі від ідеалу
Відповісти
А бізнес сина відомий: трійка "дружбанів-кумів - ..."(Романюк, Козюра, Була)після оборутки з Будинком офіцерів на млн. зелених вирішили далеко з грошима не ходити, поруч вклали.Голосую за знесення цієї "прикраси" міста!!!Оце й буде приклад того, що як прийшли гроші, так і пішли!
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька заявив, що його хочуть «нагнути» через бізнес сина
10 лютий, 2012, 16:41