На території волинської лікарні облаштували кімнати для тимчасового проживання медиків

На території волинської лікарні облаштували кімнати для тимчасового проживання медиків
На території КП “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” відремонтували кімнати для тимчасового проживання медиків.

Про це повідомляє сайт міської ради.

Приміщення під житло для працівників ТМО, що приїжджають сюди працювати з інших областей, облаштували на території лікарні. У ньому є кухня загального користування та 16 кімнат з окремими санвузлами.

Щоб провести ремонт у них, було спрямовано 350 тисяч гривень із міського бюджету та ще 90 тисяч гривень коштів територіального медичного об’єднання.

Про додаткові можливості для надання житла медикам міський голова говорив із начальником відділу з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міськради Іриною Ліщук, генеральним директором КП “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” Тетяною Ващук, медичним директором ТМО Віталієм Баюном.

“У медицині працюють сильні й сміливі люди, які беруть на себе відповідальність приймати складні рішення, присвячують своє життя порятунку життів в будь-який час та за будь-яких обставин. Важливо створити умови, щоб вони відчували власну значущість, повагу до своєї професії та хотіли жити й працювати у нашій громаді”, – зазначив Ігор Пальонка.

Він наголосив, що принциповою позицією влади спільно з керівництвом лікарні має стати пошук варіантів надання житла лікарям, наприклад, через домовленості із забудовниками про виділення медпрацівникам квартир у новобудовах.

“Ми повинні напрацювати діючі кейси соцзабезпечення гідних умов праці та життя для медиків, аби бути певними, що у випадку необхідності буде кому рятувати наше життя та здоров’я”, – резюмував міський голова.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Види купелей на дровах*
03 лютий, 2021, 13:02
На території волинської лікарні облаштували кімнати для тимчасового проживання медиків
03 лютий, 2021, 12:44