Види купелей на дровах*

Види купелей на дровах*

Сучасна людина звикла до комфорту і якості. Це стосується і зимового відпочинку, який хочеться організувати якомога креативніше і душевно. Купелі на дровах просто створені для вирішення цього завдання. Установка вуличного чана у дворі або на терасі заміського будинку дозволить облаштувати відмінну зону відпочинку, та ще й з оздоровчим ефектом. Розберемося з основними різновидами такої продукції.



Чан на дровах: який матеріал вибрати


При покупці вуличної купелі потрібно тверезо співвіднести бюджет і потреби. Найлегше відвідати інтернет-магазин finspa.com, почитати інформацію про сучасних моделях і зробити правильний вибір. Чавунний чан обійдеться дуже недешево, та й установка зажадає певних вкладень. Дерев'яні бочки при наявній дешевизні теж мають свої недоліки. Одним словом, потрібно відповідально підійти до вибору і розуміти приблизний спосіб експлуатації, адже для невеликої сім'ї згодиться компактна купіль без «наворотів», а для відпочинку в компанії знадобиться більш «пафосна» і містка модель. Отже, основні види купелей:



  • Металева - найдорожчий варіант. Такі чани найчастіше купують пансіонати, орієнтовані на зимовий відпочинок. Як правило, у виробництві ємності використовується чавун. Це створює певні незручності при перевезенні і вимагає кваліфікованих майстрів для монтажу. Зате такий виріб при належному догляді легко прослужить півстоліття мінімум. Для домашнього використання ціна чавунної купелі безумовно висока.

  • Дерев'яна - це досить великий набір моделей, починаючи з дешевих кустарних, закінчуючи елітними з цінної деревини. У бюджетному сегменті деревина впевнено лідирує за популярністю, випереджаючи недорогий пластик. За такими чанами і бочками потрібен постійний грамотний догляд, який, втім, все одно не гарантує довгий термін життя.

  • Композитна - найсучасніший і «просунутий» тип купелей. У цьому класі є доступні базові моделі, а також чани подорожче і попросторней, з додатковими «фичами». За композитної вуличної купіллю дуже просто доглядати, в ній не заводяться грибки та інші непотрібні «культури». Подібну модель дуже просто оснастити підсвічуванням, додати гідро- або аеромасаж, зробити красиву дерев'яну обшивку зі сходами, барною стійкою, вішалкою і т.п.


Як показує досвід і відгуки споживачів, найкращим співвідношенням якості, ціни і довговічності мають композитні вуличні купелі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.