«Райське джерело» - здорова вода з доставкою додому*

«Райське джерело» - здорова вода з доставкою додому*
Основа життя будь-якої людини – це вода. Максимум чотири дні можна прожити без води, а при втраті усього 1% рідини в організмі у людини виникає сильна спрага. Якість та кількість випитої води безпосередньо впливає на загальне самопочуття людини, здоров'я організму, стан шкіри та волосся. При цьому далеко не кожен приділяє питному режиму достатньо уваги. Не варто нехтувати цією базовою людською потребою – на сайті https://www.eden.com.ua/ ви можете замовити чисту бутильовану воду додому, щоб залишатися здоровим кожен день.

Яка вода підходить для щоденного вживання?


Далеко не будь-яка вода, яку можна пити, корисна для людини й здатна підтримувати здоровий стан її організму. Максимальною користю володіє вода з врівноваженою концентрацією мікро- та макроелементів, а також необхідним складом мінералів. Тільки така вода здатна підтримувати кислотно-лужний та водно-сольовий баланс організму.

Поширеною помилкою є прирівнювання абсолютно будь-яких рідин до правильного питного режиму. Далеко не усі напої, що потрапляють в організм, можна розцінювати як воду. Молоко, соки, чай, кава, компоти та інші рідини не можуть бути заміною чистої води. Організм розцінює їх як їжу та витрачає додаткову енергію на витяг з них води.

Для правильного функціонування організму необхідно пити достатню кількість саме чистої води. Оптимальний її об’єм для кожної людини буде при цьому різним.

Яку кількість води потрібно випивати за день?


У більшості випадків можна знайти інформацію, що людині необхідно близько 2-2, 5 літрів води на добу. Однак більш точно свою індивідуальну норму можна розрахувати виходячи з власної ваги – 35 мл на 1 кг для чоловіків, 30 мл на 1 кг для жінок. Лікарі рекомендують пити не менше 1,5 літрів води в день, інакше можна зіткнутися з серйозними порушеннями на тлі зневоднення організму.

Коли потрібно пити води більше норми?


Є ряд випадків, при яких повсякденну норму води потрібно збільшити:
· Активні фізичні навантаження;
· Тривале перебування на спеці, у сауні;
· Регулярне куріння;
· Вживання алкогольних напоїв;
· Хвороби, які супроводжуються підвищенням температури й інтенсивним потовиділенням;
· Харчові отруєння;
· Грудне вигодовування;
· Щоденне вживання напоїв, які містять кофеїн (чай, кава, енергетики);
· Перельоти у літаку (через сухе повітря на борту);
· Білкова дієта.

У ряді випадків рекомендується пройти консультацію у лікаря, який на основі анамнезу може порекомендувати, яку кількість води потрібно пити людині й на який її склад слід зробити акцент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.