У волинської ДАІ – нові автомобілі. ФОТО

У волинської ДАІ – нові автомобілі. ФОТО
Волинський автоінспекторам вручили нові автомобілі на базі мікроавтобусу Renault Master.

Урочисте вручення ключів відбулося 1 серпня на території управління ДАІ УМВС України у Волинській області, - пише Волинський інформаційний портал.

У рамках проекту «Разом безпечніше», який реалізований завдяки програмі Транскордонного Співробітництва Польща - Білорусь - Україна, волинські даішники отримали п’ять спеціалізованих автомобілів для розслідування ДТП. Укомплектовані вони на базі мікроавтобусу Renault Master.

Там є лазерні вимірювачі відстані, ноутбук, 3D-відеокамера, кисневий костюм, а також все необхідне для надання першої медичної допомоги. Вартість одного автомобіля – сто тисяч євро.

Як охарактеризував начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук, «це – автомобілі, у яких є все».

Визначаючи, хто буде ними кермувати, вибрали кращих водіїв.

«Такі автомобілі не можна дати в руки аби кому», - зауважив Терещук. Тож, за його словами, працівники ДАІ проходили навчання в Любліні.

П’ять транспортних засобів вирішили розподілити так, щоб три з них працювали на в’їздах до області, один лишили обласному управлінню та ще один дістався даішникам міста Луцьк.

Разом із тим очільник волинських правоохоронців зазначив, що область працює ще у одному напрямку, тож для патрульної служби ДАІ надійдуть ще автомобілі, хоча вже не такі.

А цього разу начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук разом із начальником департаменту ДАІ МВС України Володимиром Астапковичем вручив ключі від п’яти спецавтомобілів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Головне щоб сейфи на гроші були надійні !
Відповісти
Вовк, а ти часом не охоронець з ЮВАНТА??? за сейф переживаєш))))
Відповісти