Жителі одного з мікрорайонів Луцька кілька днів чекають на снігоочисну техніку. ФОТО, ВІДЕО

Жителі одного з мікрорайонів Луцька кілька днів чекають на снігоочисну техніку. ФОТО, ВІДЕО
Жителі мікрорайону Вишків, що у Луцьку почали розчищати сніг власними силами, бо комунальна снігоочисна техніка до них поки не дісталася.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.

До розчищення вулиці залучили трактор одного із мешканців.

"Це єдиний варіант виходу із ситуації. Зробили лопату, я поїхав купив ланцюг на сусідського трактора і прийнялися за роботу", - каже місцевий житель Олег Ольховий.


Протяжність вулиці Селищної, яку як і решту Луцька завалило снігом, майже кілометр. Трактором за день встигли прочистили шлях лише до 10 будинків.

"Ми зверталися на "гарячу" лінію, дзвонили у Луцький спецкомунтранс, МНС. Заявку приймають і обіцяють, що передадуть керівництву, але поки що нічого не робиться" - каже житель вулиці Володимир Самчук.

Керівник Луцькспецкомунтрансу Володимир Марцелюк запевнив, що роботи з рощення вулиць міста від снугу тривають, але не сказав, коли техніка доїде до мікрорайону Вишків.

"На сьогодні, якщо і залишилися провулки, вулиці не почищеними, то робота продовжується, працює грейдер, трактори, які менш габаритні і можуть поміститися в маленьких провулочках", - каже комунальник.

Протягом дня Суспільне намагалося отримати коментар керівника департаменту ЖКГ Луцька Миколи Осіюка, аби з'ясувати до яких віддалених вулиць і мікрорайонів міста снігоочисна техніка ще не доїхала. На дзвінки журналістів посадовець не відповідає.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каже все працює а на фоні стоять камази
Відповісти
Останні новини
Жителі одного з мікрорайонів Луцька кілька днів чекають на снігоочисну техніку. ФОТО, ВІДЕО
17 лютий, 2021, 21:53