Чому варто купувати мак оптом*

Чому варто купувати мак оптом*
Мак - універсальний продукт, що знайшов своє найпопулярніше застосування в кулінарії, а також кондитерській сфері. В багатьох країнах, мак використовують у випічці пирогів, різних булочок, калачів, сушок, рулетиків та інших ласощів. Якщо Вам потрібен високоякісний мак оптом для виробництва кондитерських або хлібобулочних виробів, а також для виробництва рослинного масла, яке вважається одним з кращих, то слід вибрати InterLink.Biz.

Часто він може служити начинкою для випічки, особливо виготовлення халви. Також варто сказати, що мак дуже вдало може застосовуватись в якості смакового панірування для овочів. В меленому вигляді насіння додається до приправ та різноманітних страв, что розкриває їх особливий аромат та смак, а також зберігаючи всі природні властивості.

Такий продукт, я мак, збагачений мінеральними речовинами та різними вітамінами. Фахівці в сфері здорового харчування, а також майже всі дієтологи рекомендують вживати хоча б 1 раз на неділю. Це стосується в особливості в холодні місяці, коли людина отримує дуже мало джерел вітамінів. Він дозволить зміцнити ваш імунітет та поліпшити повністю всі обмінні процеси в вашому організмі.

Який найпопулярніший мак


Плоди маку - м'ясисті насіння 1-1,5 мм в діаметрі, які містять в своєму складі близько 1% ефірних масел, що додають їм характерний горіховий аромат та солодкуватий смак. У харчовій промисловості використовується три типи маку:
• Тип I: блакитний, сірий та сіро-блакитний;
• Тип II: жовтий та білий;
• Тип III: бурий та коричневий.

Найпоширенішим вважається блакитний мак. Збір маку блакитного здійснюється при повному дозріванні коробочки. З маку отримують соломку, а також насіння. Після чого з отриманої сировини віджимається масло. Володіє мак безліччю корисних властивостей. Наприклад використовується в медицині, при виготовленні снодійних та болезаспокійливих. Так само блакитний мак застосовується в кулінарії. Порошком маку зупиняють кровотечу. У медицині Тибету їм знімають головний біль. Листя маку є потужним тонізуючим засобом при запальних захворюваннях дихальних шляхів.

Крім усього мак використовується при виготовленні фарб та миловарінні. До того ж мак має велику калорійність, тому легко втамовує голод. Широку популярність мак блакитний має у вегетаріанців як замінник білкової їжі. Мак також відмінно позбавляє від пітливості. Варто помітити, що вживання маку не рекомендується дітям до 2-х років та особам з індивідуальною непереносимістю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.