Уболівальникам бути! ВР дозволила глядачам бути на трибунах під час матчів*

Уболівальникам бути! ВР дозволила глядачам бути на трибунах під час матчів*
За повідомленнями міністра охорони здоров'я, Максима Степанова, уряд України вирішив допустити уболівальників на стадіон під час проведення подій командних видів спорту між професійними клубами. Відповідна постанова була затверджена Кабінетом Міністрів на засіданні 17 лютого, а значить важливі матчі, заплановані на кінець місяця, пройдуть в присутності глядачів.

Нові правила для фанів



Головною причиною пом'якшення суворих карантинних заходів на території країни є перехід України з 24 лютого в жовту зону епідемічної небезпеки. У порівнянні з попередніми обмеженнями, новий рівень допускає роботу закладів громадського харчування на 1 годину довше, а також проведення масових заходів, як спортивних, так і культурних. Але за умови, що заповненість залів або стадіонів не перевищує 50% або 4 кв. м на 1 людину. Таким чином на трибунах все місця поруч з зайнятим одним вболівальником (спереду, ззаду, справа і зліва), повинні бути порожніми.

Крім того, всі учасники заходу зобов'язані дотримуватися відповідні санітарні та протиепідемічні норми (знаходиться на стадіоні в масках, обробляти руки антисептичними засобами). А гравці, додатково, проходити щоденний контроль здоров'я.

Решта вболівальники спостерігатимуть за розвитком подій з допомогою онлайн трансляцій. Тим більше, що на сайті букмекерської контори 1xbet вхід може зробити будь-який користувач, після чого отримати доступ до таблиць майбутніх турнірів, ознайомитися з експертними прогнозами, і навіть зробити свої ставки.

За запевненням представників МОЗ, нові обмеження будуть діяти до тих пір, поки кількість захворюваності не знизяться до показників «зеленого» рівня. Імовірно, карантин триватиме до 30 квітня.

Майбутні спортивні заходи



Першим матчем, на який можуть бути допущені глядачі, стане гра київського «Динамо» з бельгійським «Брюгге» в рамках Ліги Європи сезону 2020/2021. Через погодні умови і очікуваного зниження температури до -16 С, в УЄФА вирішили перенести матч з 19:55 на 17:00. Багато фанатів футболу пам'ятають, як в минулому році «чорно-сині» в кваліфікації Ліги Чемпіонів програли Бельгії з рахунком 1: 0. Це підігріває інтерес публіки - приріст нових клієнтів напередодні зустрічі зафіксували букмекерські контори. Щоб ознайомитися з поточними коефіцієнтами, досить перейти на сайт 1хбет реєстрація на якому займає не більше 2-3 хвилин.

Крім того, на 18 лютого заплановано відразу два матчі з хокею: команда Краматорська виступить проти «Льодяних вовків», а дніпряни зіграють з «Соколом».

На 20 лютого в Палаці Спорту в Києві заплановано змагання Збірної України з баскетболу проти Словенії і потім, 22 лютого, проти Угорщини. А з 20 по 22 пройде ряд матчів української футбольної Прем'єр-ліги (Маріуполь-Зоря, Олександрія-Минай, Львів-Колос, Інгулець-Ворскла, Шахтар Донецьк-Рух, ясна-Динамо-Київ).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Уболівальникам бути! ВР дозволила глядачам бути на трибунах під час матчів*
17 лютий, 2021, 22:37