Найекстремальніші знімки світу. ФОТО

Найекстремальніші знімки світу. ФОТО
Конкурс екстрим фотографії проводив Red Bull. Знімки повинні були відображати дух бренду з його пристрастю до швидкості, ризику, екстриму і відкритого самовираження.

Роботи фіналістів опублікував ресурс Adme.ru.

Вогняний фонтан
Фотограф Хара Сіжка і спортсмен Майкл «Шиммі» Шімара створили крутий ефект на фото за рахунок витримки. Місце: Брно, Чехія.


Швидкість
Фотограф Дейв Трампор не даремно гнався за велосипедистом Джоуї Шуслером заради такого шикарного кадру. Місце: Боулдер, Колорадо, США.


Бризки
Фотограф Джейсон Лі був захоплений, коли побачив, з якою легкістю Дітер Хампш виконує всі трюки на своєму борді. Місце: Гроувленд, Флорида, США.


Водоспад
Девід Карлайер не побоявся того, що його змиє водоспад і сфотографував, як Гері Еджворт на швидкості влітає в безодню Нижньої Меси в Айдахо, США.


У дорозі
Не зрозуміло, як Стефан Канді зумів сфотографувати Ентоні Роккі та Янніка Граньєр в такому цікавому ракурсі. Місце: Оре, Швеція.


На гребені хвилі
Спортсмен Шон Вулнуф «осідлав» гігантську хвилю поблизу острова Намоту, Фіджі. Фотограф: Стюарт Гібсон.


Я і моя тінь
Тімоті Лампі Інжек і його тінь позують для Міхи Годека. Місце: Любляна, Словенія.


Всередині хвилі
Спортсмен Крістіан Мерелло прослизає під величезною хвилею в Пунта-де-Лобос, його улюбленому місці для серфінгу. Фотограф: Пабло Жімене.


Захід сонця
Голландському фотографу Йеруна Ньювхайсу вдалося сфотографувати неймовірної краси захід сонця, коли він фотографував скейтбордиста Еріка Жюрні. Місце: Денекамп, Нідерланди.


Йдемо на Захід
Шведський лижник Джейкоб Уестер, що став бронзовим призером X-Games в 2009 році, потрапив в об'єктив Деніела Ронбека під час спуску з гори. Місце: Вербье, Швейцарія.


Мороз і сонце
Ідеальне виконання трюку Падді Грехемом, яскраве зимове сонце і сліпучий сніг, ‒ все це у фотографії Палли Лірмонда. Місце: Давос, Швейцарія.


Полумʼя
Бі-Бой Кататау показує свої вміння на камеру фотографу Марсело Марані. Місце: Сан-Паулу, Бразилія.


Політ
Симон Баррако виконує трюк на BMX, дивуючи перехожих і лякаючи птахів. Фотограф: Олаф Пінатар. Місце: Барселона, Іспанія.


Розсікаючи хвилі
Гаррет Кортезе відобразив сонячні відблиски в бризках, що розлітаються від дошки Ніка Робінсона. Місце: Грувленд, Флорида, США.


Надихаючий Ману
Неймовірна краса океану навколо острова Туамоту і сила рухів віндсерфера Ману Буве на знімку Бена Суарді. Місце: Туамоту, Французька Полінезія.


Неймовірна енергія
Бен Коссі тримається з усіх сил під час виснажливого підйому на скелю в національному парку Грампіанс, Австралія. Фотограф: Крістл Райт.


Політ над океаном
Красиво обʼєднані в один знімок кадри польоту серфінгіста Габріеля Медіна на тлі заходу. Фотограф: Захарі Нойлен. Місце: острів Оаху, Гаваї, США.


Пливи за течією
Каяк Люка Спенсера летить вниз по водоспаду Аутлет в США. Фотограф: Джед Вейнгартер.


Зверху вниз
Австралійський бейсер Хуберт Шобер, відомий також як «Ель Амарілло», разом з Кедлі Оліветті показують вищий клас у стрибках з парашутом на березі океану в Закінтосі, Греція. Фотограф: Дімітріос Контізас.


Горизонт
Велосипедист на цьому знімку ‒ іспанець Ксавʼєр «Шервен» Пасамонте, відображений під час тренувань у Вільдкогель, Австрія. Фотограф: Флоріан Брейтенберг.


Спуск
Фотограф Стефан Канді зловив в кадр вершника МТВ Брайана Реньє під час спуску з гори. Крім МТВ у Реньє є й інша екстремальна пристрасть: він не раз змагався з мотокросу і показував високі результати. Місце: Венеле, Франція.


Крила
Джоді Макдональд фотографує параплан Гевіна МакКлерг, що летить над океаном в Мозамбіку.


Вільне падіння
Фотограф Крістл Райт часто ризикує не менше від спортсменів, яких фотографує. Щоб отримати кращий знімок стрибка Майкла Томчека, фотографу довелося вилізти на одну з найвищих скель у Долині Замків, штат Юта, США.


Скелетон
Аня Хубер спускається по крижаному жолобу. Фотограф: Рутгер Пола. Місце: Шенау-ам-Кьонігзеє, Німеччина.


Срібний серфер
Молодий душею Джефф Крокер вважає, що вік нічого не значить, коли ти дійсно любиш екстрим. Фотограф: Юссі Грзнар. Місце: Сассекс Інлет, Австралія.


Погляд знизу
Каліфорнійський фотограф Морган Массен не боїться промокнути заради того, щоб зробити кращі знімки з найбільш непередбачуваних ракурсів. В об'єктив його камери потрапили серфери Джейк Маршал, Тейлор Кларк, Френкі Гаррет, Кольт Уорд, Телен Воррелл, Нолан Рапоза, Драйден Браун. Місце: острів Таваруа, Фіджі.


На Місяці
Бен Хеннон виконує небезпечні трюки на території плато Кампо-де-Пьедра в Аргентині, відомого своїми «місячними пейзажами». Фотограф: Рутгер Пола.


Капелюха геть!
Фотограф Фернандо Родрігез зловив вуличну зірку BMX Кіке Ріко у видовищній позі. Місце: Сан Хосе Де Ла Рінконада, Севілья, Іспанія.


Догори дриґом
Клаудіо Казанова за рахунок заломлення світла отримав такий цікавий кадр стрибка Філіпа Шикер. Місце: Обербург, Швейцарія.


Свобода
Джиммі Чин зловив в обʼєктив фотокамери стрибок невідомих хлопців зі скелі. Місце: Йосеміті, Каліфорнія, США.


Скеля
Карлос Хернандез відобразив силу спортсмена Пола Палау, який ліз прямовисною скелею без усіляких споряджень. Місце: Барселона, Іспанія.


Занурення
Фотограф Рафал Месзка занурився на кілька метрів під воду, щоб зняти дайвера Емілію Біал під час її тренування. Місце: Дахаб, Єгипет.


Хаос
Фотографію, яка змусила вас задуматися і подивитися на неї з різних ракурсів, зробив Ніколас Гоу. На передньому плані Райот Кінгс виконує елемент з брейк-дансу. Місце: Маніла, Філліппінах.


Небезпечний трюк
Фотограф Віллі Гозерс зняв, як сноубордист Тедді Берр летить над обривом, виконуючи один із трюків. Місце: Саас Фе, Швейцарія.


Людина на дроті
Австрійський фотограф Мартін Лаггер зловив в кадр Флоріана Ебнера, балансуючого на канаті над урвищем між скелями в Австрії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не найекстримальніші знімки
Відповісти
Раз не найекстремальніші, то повтори це. Слабо?
Відповісти
причому тут "повтори" ?
йдеться про знімки, е не про об'єкти на них.

і правильно - не найекстримальніші. Все він вірно написав.
але фото класні
Відповісти
Просто неймовірні фотографії... Аж дух захоплює!
Відповісти
там де "в русі" можливо просто золблений стопкадр
Відповісти
Останні новини
Найекстремальніші знімки світу. ФОТО
02 серпень, 2013, 12:46
Гей-парад в Ізраїлі. ВІДЕО
02 серпень, 2013, 11:55