Інтер'єр 2021: які тренди морально застаріли*

Якщо ви знаєте про будь-який тренд, значить, він вже морально застарів. Від пошуку дизайну і до повного переїзду в новий будинок проходить близько року. І весь цей час ви шукаєте щось нове і незвичайне, постійно підбираєте матеріали і постачальників. Якщо ж вам кілька разів попалася на очі одна і та ж ідея, то знайте - вона морально застаріла. Інша справа, коли за справу беруться професіонали: вам, неодмінно, нададуть дійсно свіжі та неординарні рішення, які точно будуть трендовими.

Посилаючись на досвід і знання понад ста практикуючих архітекторів і дизайнерів, які прийняли участь в опитуванні інтернет-магазину декору для дому Arhome, ми склали перелік найбільш «надокучилвих трендів». Перевірте, чи не збираєтеся ви реалізувати щось подібне у своєму новому інтер'єрі.

Лофт


Протягом останніх п'яти років дизайнери все намагаються «попрощатися» зі стилізацією під індустріальний стиль, реалізований в рамках міських новобудов. Лофт набив оскому ще в 2018 році, коли увійшов до рейтингу морально застарілих прийомів. Разом з тим у нього все ще залишається ряд шанувальників, які просять використовувати в обстановці меблі на металевому каркасі, бетон і цеглу. Необхідно віддати належне дизайнерам, які при подібних запитах створюють естетично гармонійні, стильні інтер'єри.

Рейки


Порада від професіоналів: коли сподобався будь-якої дизайн, дізнайтеся, якого він року. Для цього за допомогою картинки перейдіть за посиланням і почитайте статтю. В інтернеті зараз можна знайти багато рішень з використанням рейок, але всі вони, на жаль, двох і трирічної давності. Колись популярний тренд настільки всіх захопив, що рейки стали використовуватися практично повсюдно, стали виглядати нудно й сумно: всі, як на підбоор, однакового розміру та з однаковим інтервалом.


Чудовою альтернативою рейкам сьогодні є шпоновані широкоформатні панелі, які дозволяють мислити набагато масштабніше і не дроблять простір.

Печворк, гексагон


Якщо тренд зустрічається вам дуже часто, кожен з магазинів готовий запропонувати на вибір кілька варіантів - це істотна ознака того, що про подібне оформлення варто забути. Малюнок печворк і шестикутна форма керамічної плитки увірвалися вихором на будівельний ринок близько п'яти років тому. Тоді, без сумнівів, подібні рішення виглядали стильно. Зараз же варто утриматися від ідей, які в тій чи іншій мірі реалізовані в багатьох інтер'єрах.

Китайські підробки


Підробки відомих брендів - відомий антитренд. Постарайтеся не використовувати в своєму просторі те, що ви зустрічаєте на кожному розі, в кафе і ресторанах.

Надмірність


Сьогодні в тренді легкість і простота, які проявляються в оздоблювальних матеріалах, меблях, вільному плануванні та інше. Навіть в складних проектах ніколи не виникає відчуття нагромадженності, химерності або пафосу.

Єдиний стиль


Суто слідувати єдиному стилю і неухильно реалізовувати всі його характерні риси - ось це дійсно нудно. Кожен інтер'єр - це бачення конкретної людини, підлаштоване під його власні потреби і бажання. Така ідея не може реалізовуватися за допомогою одного стилю: поєднання різних напрямків - ось що в тренді в 2021 році.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Інтер'єр 2021: які тренди морально застаріли*
12 лютий, 2021, 10:43