Скандал у луцькому дитсадку: мама хлопчика відмовилася писати заяву у поліцію

Скандал у луцькому дитсадку: мама хлопчика відмовилася писати заяву у поліцію
Лучанка, яка минулого тижня повідомила, що її дитині у дитячому садочку ймовірно заклеювали рот скетчем, відмовилася давати свідчення у поліції.

Про розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук у коментарі "Суспільному".

Суспільному мама хлопчика Яна Антонюк пояснила, що таке рішення прийняли спільно із чоловіком.

Зі слів речниці Нацполіції Ольги Бузулук, давати свідчення відмовилися й інші батьки, чиї діти ходять до групи "Веселка".

"Слідчий допитав вихователя та завідувачку дитсадка, які заперечили факти, висвітлені в деяких ЗМІ. Натомість жінка, з чиїм сином, нібито, некоректно поводилися - відмовилася надавати покази та не прибувала до поліції. Це стосується й інших батьків", - каже Ольга Бузулук.

Нагадаємо, луцькі правоохоронці розслідують справу за ч. 1 ст. 137 КК України, йдеться про неналежне виконання обов'язків, що спричинило шкоду дитині. Випадок трапився у луцькому дитсадку №37. Тоді кореспондентам вдалося поспілкуватися з вихователькою групи та батьками інших дітей. За словами мами одного із вихованців, вихователька підняла руку на її сина та заклювала рот скотчем. Працівниця дитсадка вже звільнилася і заперечує слова мами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Від мене вимагали пожиттєво заборонити виховательці працювати, але я не Понтій Пилат, – мер Луцька про скандал у дитсадку

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батьки цих дітей це стало. Якщо ви звинуватили вихователя в такому поводженні з дітьми то добивайтеся правди до кінця. Шуму наробили а в кінці пообсир@лися
Відповісти
"Чим глибше в ліс тим товстіші партизани"(Жарт). "мама хлопчика відмовилася писати заяву у поліцію" Жарт? "Сказав А скажи і Б". Нема диму без вогня!
Відповісти
Якої правди? 4-ох річна дитина сказала, що рот їй заклеювала вихователька скотчем... це абсурд. Ну сказала, щоб був тихенько (мабуть і не один раз), а то заклеїть ротика і що??? Недавно була на святі і діти гралися, штовхалися, поламали іграшки іменинниці, пооб"їдали весь торт і тістечка... а мама - Артурчик,Веніамінчик, ну будь ласка, так не гарно...а їм по....хоч здебільшого просто любувалася своїми ...гіперактивними синочками. Як би поступили ви, мама іменинниці ?
Відповісти
Якщо поліція відкрила провадження, то нехай доведуть справу до кінця. Обстежили дитину. Якщо скотта не було, то притягнути маму до відповідальності за наклеп
Відповісти
Вихователька виграє суд про незаконне звільнення!
Відповісти
Безхребетних батьків на мило!
Відповісти
Довести в суді це неможливо,а отже-це наклеп(а це стаття Кримінального Кодексу)."Маман"до суду,щоби інші хоч трохи думали,якщо є чим.А то перед камерою похизувалась і думає все...
Відповісти
Останні новини
Скандал у луцькому дитсадку: мама хлопчика відмовилася писати заяву у поліцію
22 лютий, 2021, 19:05