М’які меблі – комфорт та затишок оселі*

М’які меблі – комфорт та затишок оселі*
Третину свого життя людина проводить вдома, тому у власній квартирі чи будинку має бути затишно і зручно. Такий комфорт можуть забезпечити лише м’які меблі. І це не тільки зручне крісло, сидячи у якому так приємно дивитися улюблене кіно, читати, займатися улюбленим хобі, а й диван, пуф, банкетка чи інші деталі інтер’єру, на які так і хочеться присісти, прилягти чи покласти ноги. Інтернет-магазин RedLight пропонує широкий асортимент м’яких меблів від вітчизняних і закордонних виробників.


Які м’які меблі можна знайти на сайті RedLight



Навігація на сайті магазину - проста і зручна. Шукаючи м’які меблі, достатньо вибрати один з чотирьох розділів, далі - розпочати вибір предметів інтер’єру оббитих шкірою, тканиною чи іншими покриттями.

Найбільші представники м’яких меблів – це дивани. Великі і маленькі, одномісні, полуторки, двомісні, для сну і розміщення у вітальні, різної форми - від простого прямокутника, до модних кутових конструкцій. Дивани для дітей, підлітків, дорослих, тахти, канапе і оттоманки. Вибір вражає, як і доповнення, які є у сучасних моделях. Це різноманітні шухляди, в яких зручно зберігати подушки, ковдри, постільну білизну; є висувні ящики, що можуть слугувати міні-баром чи місцем для зберігання дрібних речей; дивани з столиками і без них. У розкладних різні системи: дельфін, гармошка, розсувна європейська та багато інших.

До дивану в тон можна підібрати крісла. Відразу пару чи одне. Стаціонарне або розкладне, яке може стати як додатковим спальним місцем, так і основним у маленькому приміщенні. Можна знайти цілий м’який гарнітур чи модульну конструкцію, що дозволяє легко змінювати інтер’єр в кімнаті.

Окремо до гарнітуру або просто для користування можна знайти м’які пуфи, банкетки, на яких зручно взуватися у передпокої, просто покласти втомлені ноги під час відпочинку.

Є у каталозі і м’які кухонні кутки. Вони різні за розміром, конфігурацією, кольором і фактурою. Є навіть ті, які розкладаються у місце для спання на кухні.

Як відрізнити якісні м’які меблі



М'які меблі - це серйозна покупка. Якщо предмет інтер’єру якісний, то він служить довгі роки без зовнішніх дефектів і ремонтів. Перевірити це можна завдяки спеціальним сертифікатам, які мають усі бренди, що наявні у інтернет-магазині. Виробники гарантують і безпечність тканин, і дотримання технологій на виробництві, і достойну фурнітуру. Після покупки можна оформити доставку, під час якої передадуть гарантійні обов’язки та інструкцію з використання меблів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.