Вишивка на одязі для персоналу: нюанси і різновиди*

Вишивка на одязі для персоналу: нюанси і різновиди*
Сьогодні абсолютно кожен підприємець знає, що корпоративний одяг з логотипом фірми - це одна з важливих складових успішності будь-якого бізнесу, адже завжди зустрічають по одягу, і про якість Вашого сервісу судять за зовнішнім виглядом Ваших співробітників. Як правильно підійти до вибору таких виробів ми і поговоримо в нашій статті, а замовити вишивку на одязі (футболках, Поло, тканини та ін.) Ви можете за посиланням.

Вибір виробу


Справжній професіонал знає, що від специфіки тканини залежить і методика вишивки, тобто щоб отримати якісний результат і щоб Ваші футболки, Поло, фартухи або ін. вид уніформи з логотипом, виглядали якісно - необхідно знати деяку специфіку тканини:
  • склад (синтетика, бавовна в %);

  • щільність (г / м2);

  • колір;

  • особливості розкрою;


  • Якщо не враховувати всі ці нюанси при розробці вишивки для логотипу, то в кращому випадку - Ви отримаєте більш високу вартість, в гіршому - вони не придатне до використання! З чим це пов'язано? Залежно від таких критеріїв, як склад і щільність, технолог може вирішити, наскільки зносостійкий матеріал, і яку довжину можна задати стежках, щоб на виробі не утворилося дірок. Від кольору залежить щільність застигла, а в залежності від особливостей крою - можуть бути проведені зміни в самому логотипі.

    Особливості логотипу


    Що відносно самого логотипу - тут, бажано, щоб над його розробкою працював професійний дизайнер, тоді Вам не доведеться платити за додаткові розробки для різних сфер його використання, будь це вишивка на футболках, кепках; друк на чашках або візитках! Якісно розроблений логотип передбачає в собі всілякі варіанти, трансформуються і, змінюючи форму і колір, в залежності від сфери його використання.

    Наше основне побажання, з метою економії Ваших коштів і часу - намагайтеся створювати логотип для вишивки на одяг більш простим, з великими елементами, але достатній простір навколо.

    Нашивки або пряма вишивка логотипів


    Для вишивки існує два варіанти нанесення - пряма вишивка і шеврони, вони можуть бути: пришивними, клейовими, на липучках. Якщо Вам необхідний більш презентабельний вигляд, то краще вибрати пряму вишивку на виробі, особливо це актуально для футболок, Поло і фартухів. Якщо є мета економії коштів і виконання поставленого завдання, тоді варто вибрати пришивних шеврон, так виріб можна використовувати повторно, наприклад, якщо сам виріб з якоїсь причини вийшло з ладу, але шеврон ще несе свою функцію і виглядає гідно.

    Як розраховується вартість


    Для прорахунку вартості вишивки на будь-якому одязі, неважливо, це футболки, Поло, фартухи, уніформи або просто тканину, необхідно знати його точні розміри і мати сам логотип в необхідному форматі для прорахунку (cdr, ai, eps). Для вишивки, на відміну від друку, дуже велике значення має, який фахівець виконує цю роботу і на якому обладнанні, відповідно ми не радимо Вам гнатися за дешевою вартістю даної послуги і завжди довіряти професіоналам!

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.