Обличчя «Бандерштату». ФОТО

Обличчя «Бандерштату». ФОТО
Існує стереотип, що на музичні фестивалі ходять лише малолітні меломани в порваних джинсах, а на фестивалі «Бандерштат» ці меломани мають бути ще й із ультраправими політичними поглядами.

ВолиньPost вирішив зібрати думки про фестиваль різних за віком, професією та місцем проживання людей, які витратили годину, день або ж кілька років для відвідин чи створення «Бандерштату».

Серед плюсів фестивалю учасники називали переважно присутність національного духу, цікавість цьогорічних гостей на гутірках, відсутність алкоголю та його чистоту. Мовляв, навіть після концерту поле перед сценою було без пляшок, стаканів, обгорток. Такий стан для більшості фестивалів чи концертів - рідкість.

Комусь сподобалося те, що фестиваль відбувається у місті. Мовляв, і в Луцьку можна прогулятися, і таборовим життям пожити. Для інших це - мінус, оскільки площа ізольованої території невелика, тому немає можливості сховати намет подалі від людей, ближче до природи.

Серед мінусів відвідувачі називали відсутність душових кабін, високу ціну на квитки, неосвітленість парку імені Лесі Українки вночі та нестачу «тихих» від важкої музики зон на території фестивалю.

Юстина і Любомира, Чернівці. Добиралися до фестивалю понад 12 годин, оскільки поїзд до Луцька «Ковель - Чернівці» скасувала залізниця. Кажуть, що найбільше очікують гутірок. Пояснюють: тут так, як би це мало бути в університетах.



Ірина та Тетяна, жительки США вже 20 років, місто Хьюстон. Кажуть: «Класний здоровий дух. Смачний квас. В Америці такого немає».



Сергій, Одеса. Приїхав із батьками на реконструкцію бою.



Ігор, Рівне. Вперше на фестивалі. Очікував, що буде круто, це й отримав. Єдине, що не сподобалося, їжа в торгових наметах.



Оксана й Олексій, Ковель, подружжя. Регулярно відвідують фестиваль. Подобаються зустрічі на «Бандерштаті» з друзями та твереза атмосфера.



Саша і Тарас, Тернопіль. Приїхали на фестиваль з друзями-пластунами. Хочуть гарно відпочити й отримати футболки з логотипом фестивалю.



Ольга, Вінниця. Приїхала на фестиваль до друзів-пластунів. Фестиваль подобається за драйв.



Олександр, Київ. Подобається розміщення наметового містечка, звук, атмосфера. Не влаштовує відсутність душових кабін.



Вікторія, Рожищенський район. На фестивалі вперше. Приїхала з подругами. Відтанцювали два дні поспіль. Хотіла б, аби музична програма була довшою.



Террі, США. В Україні перебуває як волонтер Корпусу миру. Йому подобається, що тут багато молоді з інших областей. Учасник фестивалю каже, що Луцьку потрібно робити більше таких фестивалів, аби приваблювати туристів.



Пані Наталія, Луцьк. Прийшла на фестиваль із внуком. Хоче, аби молодь більше гуртувалася на таких заходах. Втім, вважає ціну завищеною.



Тетяна, лікар-офтальмолог, Луцьк. Каже, що приходить на фестиваль, аби набратися українського патріотичного духу.



Олексій, Мінськ, Білорусь. Втретє на фестивалі, подобається його ідеологічність. Впевнений, що такий фестиваль неодмінно вже зовсім скоро буде в Білорусі.



Сергій, Калуш. На фестивалі вчетверте. «Бандерштат-2013» подарував йому оновлену зачіску.



Богдан, Луцьк, депутат. Відвідує фестиваль, аби поспілкуватися з людьми.



Олександр, Дерно. Присутній на фестивалі всьоме. Щороку допомагає організаторам із концертною програмою. А коли починають виступати музиканти - відривається.



Дмитро, Луцьк, актор. Каже, що «Бандерштат» асоціюється з хорошою компанією. У 2013 році тішать імена гостей гутірок.



Гарік, Луцьк, 12 років. Вперше на фестивалі. Пояснює:
«Я поважаю козаків і Бандеру, тому я прийшов на фестиваль»



Сергій, Дубно. Любить фестиваль, бо організовує його. Якби не був арт-директором «Бандерштату», то прийшов би сюди, аби послухати київський гурт «Злам».



Ігор, Локачі. Подобається атмосфера, хоча музика менш цікава.



Олег і Олеся, Львів. Фестивалять третій тиждень поспіль. Приїхали на «Бандерштат» волонтерами. У формі воїнів УПА відходили кілька годин, створюють відповідну атмосферу.



Олександр, Локачі. Каже, що хеві-металу на фестивалі вистачає з головою.



ЧИТАТИ ПРО СТИЛЬНИЙ «БАНДЕРШТАТ-2013»

ЧИТАТИ ПРО ДІТЕЙ І «БАНДЕРШТАТ-2013»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останнє фото на якому фрезерувальник потішило)))))
Відповісти
Спасибо, что обошлись без Жуковской :))))))))))))))))))))))
Відповісти
вона реально скрізь себе пхає
Відповісти
А Колос? Не таке ж саме?
Відповісти
Колос лапачька♥
Відповісти
ох уж эти лэмковски рожи ............а особенно этот хлопец-молодец БогданЧИК, Луцьк, депутатЧИК
Відповісти
Ну і клоунада! Особливо та дівчина, з губами під прапор. Це вже остання стадія,якась секта. Думає, що вона сама хфайна дівка на селі!Посміховисько! Подивіться на себе в дзеркало.Не ганьбіть себе! Повмивайтесь! Обличчя людського не видно!
Відповісти
Нормальные адекватные люди, по крайней мере не гопота. Без курева и выпивки, оказывается, можно жить и отдыхать неплохо. Пример для шушеры гоповской.
Відповісти
Гопота украёнская на Бандерштадте просыпалась под вечер, посему видим культурные дневные фотоснимки.
Відповісти
а де ця http://www.volynpost.com/walls/1864-nestylnyj-bandershtat ?????
Відповісти
Останні новини
Обличчя «Бандерштату». ФОТО
07 серпень, 2013, 14:00