Стильний Луцьк. Спецвипуск: «Бандерштат». ФОТО

Стильний Луцьк. Спецвипуск: «Бандерштат». ФОТО
Цього року фестиваль «Бандерштат» відвідало близько пʼяти тисяч людей. Переконаний, що кожному доводилось думати про те, що туди одягнути.

Спеціально для рубрики «Стильний Луцьк» ми стежили за тим, як одяглися гості та учасники фестивалю і відібрали для вас, на нашу думку, найоригінальніші рішення.

Євген Галич, 29 років, вокаліст гурту O.Torvald, м. Київ

У мене весь одяг спонсорський, тому сам я майже нічого не купую. Дуже люблю жилетки і кепки. Є у мене безліч окулярів, але я не приділяю їм надто багато уваги. Всі вони дешеві, бо я їх постійно трощу і ламаю. Колись купив за сто баксів окуляри і на третій день їх викинув. Більше таких не купую. З взуття подобаються кеди Converse. Я ношу те, в чому мені зручно і взагалі одяг, в якому я себе відчуваю. Недавно зʼявилося нове тату, це вже сьоме. На ньому зображені обʼєкти київської архітектури.



Вікторія Жуковська, каже, що їй 18 років, ведуча заходу, м. Луцьк

Найчастіше ми з братом Мʼячем скуповуємось у Львові, у магазині Cropp. Передусім, це якість та унікальність, адже їхній одяг відрізняється від решти. Ще дуже люблю Converse і H&M. На секонд часу не вистачає, але якщо є натхнення, то можу піти щось пошукати. Нещодавно, наприклад, кросівки Croсs, які нові коштують біля пʼятиста гривень, придбала за копійки. На ринку, насправді, не памʼятаю, коли була востаннє. Є у мене черевики Break-Free червоно-чорного кольору, то їм за шість років нічого не робиться. Оце я розумію якість. Я люблю зручний одяг. Зважаючи на те, що мені постійно доводиться десь бігати. Хоча в деяких випадках я можу одягнути сукню, як от сьогодні. Інколи навіть підбори. Буває, люди купують собі дорогий одяг, можливо, навіть стильний, але не вміють правильно поєднувати його. Я про те, що не потрібно сліпо слідувати моді. Потрібно відчувати, що пасує особисто тобі, і в чому тобі буде комфортно.



М'яч Дредбол, каже, що йому 18 років, ведучий заходу, м. Рівне

Якщо чесно, у мене є безліч фестивальних футболок і футболок, подарованих мені гуртами. За останні чотири роки їх назбиралось уже кілька сотень. Зрештою я постійно ношу лише кілька улюблених, а всі інші лежать десь у шафі. Насправді, абсолютно немає можливості їх усі повдягати. В результаті, інколи стоїш, як дівчина перед шафою, і думаєш, що то сьогодні одягнути. У мене вже зʼявилась ідея сфотографуватись у всіх своїх футболках, зробити відеоряд і деякі з них пороздаровувати.

Взагалі, я намагаюсь підбирати одяг під подію чи місце, на яке йду. Якщо це фестиваль «Захід», де виступатиме гурт «Kozak System», то я залюбки одягну футболку гурту. Чому б і ні? Принципово не купую взуття дорожчого за триста пʼятдесят гривень. Незалежно від того, наскільки це відома фірма і таке інше. Люблю купувати дешеві базарні шкарпети Adidas.



Соломія Шваб, 19 років, студентка; Данило Чумак, 20 років, музикант, м. Луцьк

Данило: Я одягаюсь або у брендових магазинах, або на секонді. Футболки, кофти і штани зазвичай на секонді, а взуття, куртки і деякі футболки, які мені подобаються, ‒ у магазинах. Я по-особливому ставлюсь до трусів. Бо що таке зручна футболка чи джинси? От, якщо труси будуть зручними, то відчуватимеш себе людиною. Щоб одягатись гарно, треба перестати одягатись погано. Все просто. І це зі всім працює.

Соломія:
Мені дуже подобаються речі від Zara, тому майже весь одяг купую в їхніх магазинах. Ще дуже люблю фірму H&M, але їхніх магазинів в Україні немає, а мене немає за кордоном. Тому шукаю якихось можливостей купити. Серед моїх найулюбленіших речей ‒ прозорі штани, які я теж знайшла у Zara.

Те, як людина одягається, це те, як вона думає. Я не говорю про якісь фінансові можливості. Тому, потрібно думати у вірному напрямку.



Марина Хромих, 26 років, менеджер, м. Луцьк

Нещодавно запровадила у себе таку традицію, якщо сезон на річ уже пройшов, а я її так і не вдягала, тоді треба її позбуватися. Врешті, я цю річ або комусь дарую, або викидаю. Якщо говорити про бренди, то мені подобаються Dorothy Perkins і H&M. Найприємніший мені одяг ‒ це теплі зимові светри. Це якийсь такий особливий комфорт і затишок. Гарно одягатись для мене означає одягатись просто і бодай з якимось мінімальним відчуттям смаку.



Вікторія, 20 років, студентка; Євген 23 роки, студент, м. Івано-Франківськ

Вікторія: Коли хороший настрій, можу довго просидіти біля шафи і подумати над тим, що одягнути. Носити потрібно те, що подобається. Неважливо навіть, якщо з тобою хтось не погоджується. Зазвичай я одягаю черевики, шорти, футболку і підтяжки.

Євген: Нам обом подобаються Мартінси. Носимо їх по кілька років, носимо часто, але вони все одно не рвуться. Це якісне і, головне, зручне взуття. Я цікавлюсь Першою світовою війною. На руці у мене є тату, де німецькою написано: «Кожному своє». Для мене це памʼятне тату, ескіз якого я малював сам.



Олександр Шипов, 26 років, гітарист гурту «Різак», м. Калуш

Люблю джинси Levi's, за те, що дуже добре носяться. Подобається спортивне взуття New Balance, Adidas або Nike. Я не дуже переймаюсь через те, як виглядатиму на сцені. Тобто, перед концертом я особливо не заморочуюся над тим, що ж мені одягнути. Значно більше хвилює те, як ми зіграємо, і як зробити виступ кращим. У мене є декілька тату, трохи розповім про них. Ось ця велика сова ‒ у словʼянській культурі це символ мудрості. Є ще одне тату з драконом, у японській культурі він також є символом мудрості.



Андрій Рус, 22 роки, музикант, м. Луцьк; Анастасія Качан, 20 років, студентка, м. Київ

Анастасія: Я працюю в магазині лижного спорядження і одягу. Тому, в першу чергу, купую у себе. Інколи можна приїхати до Луцька просто, щоб купити речі, бо в Києві все набагато дорожче. Для кожної ситуації є свій одяг, я от не наважилась би прийти на «Бандерштат» у червоній сукні. Мені страшенно подобається взуття Vans, таке, як сьогодні на мені. Тільки у мене вони дуже швидко зношуються. Ще на руках завжди ношу безліч всіляких браслетів і феньок.

Андрій: Щоб комфортно себе почувати, треба одягатись відповідно до ситуації. І, звичайно, носити тільки зручний одяг. Мені подобаються авторські речі. Наприклад, дизайн цієї футболки я створював сам.



Анна Авраменко, 19 років, студентка, м. Луцьк

Ці шорти мені особливі, справжній Levi's, купувала їх за 2.50 грн. Ще подобаються марки Topshop і Vans. У мене немає чіткої належності до одного стилю, тобто я не обовʼязково буду постійно ходити в кедах. Сукню і підбори теж одягаю. Найважливіше для мене ‒ якість. У нас якісні речі можна купити або на секонд-хенді, або у брендових магазинах. Далі все залежить від того, скільки у тебе є грошей.



Володимир Ташевич, 22 роки, студент, м. Тернопіль

Одяг купую у торгових центрах. Приходжу туди, як тільки починаються різні сейли (від анг. sale ‒ розпродаж, ‒ ред.) і сезони знижок. Тоді можна дуже вигідно придбати хороший одяг. От моїм кедам вже, мабуть, років з десять. Що цікаво, купив за двадцять гривень. Вони вже багато чого пережили. Улюблених брендів немає, просто одяг має бути зручним. Футболка, джинси і кеди ‒ мій повсякденний вигляд. Волосся фарбую щотижня в новий колір. Літо ‒ сезон фестивалів, хочу, щоб воно було ще яскравішим. На фестивалі я займаюсь волонтерством. Особливо чекаю виступу гурту O.Torvald.



Яніна Вишнівська, 20 років, студентка, м. Луцьк

Секонд-хенд ‒ це дешево і класно. Не соромлюсь купувати там одяг, бо насправді важливо, щоб носити його було зручно. Я живу по гранжу, одягаю те, що перше випаде з шафи. А взагалі влітку ношу майки, футболки, спідниці і короткі сарафани. Вважаю, що в мене хороший смак, тому подобаються всі речі з мого гардеробу.



Анна Софтун, 25 років, м. Львів

Я одягаюсь досить просто. Мій улюблений колір ‒ чорний, і все, що до нього пасує ‒ жовте,червоне, фіолетове ‒ мені підходить. Найбільше подобаються чорні сукні спортивного типу, такі, як от сьогодні на мені. Головне в одязі, аби було зручно і комфортно насамперед тобі.



Текст: Сергій НЕСКАЖУ
Фото: Олександр КОТИС, Анастасія ПЕРЕДРІЙ, Тетяна ГРІШИНА, Анна МУРЗІНА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 79
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блин, ну зачем сюда всунули Жуковскую? Опошлили все.
Відповісти
ЭТО ВСЁ ОБРАЗЫ НАСТОЯЩИХ УКРАЁНЦЕВ.....фестиваль суто для быдла........нормальных и настоящих украинцев мы там на фото не увидели, потому как это "отстой" а не фестиваль...........в тему было бы закинуть вечерние и ночные фото - там проявляется жесть общества
Відповісти
Фестиваль как фестиваль, как и все остальные фестивали. Я бы очень удивился, если бы современная молодежь на фестивале стала в круг и водила бы хороводы. Любая нормальная молодежь слушает современную ей музыку, бухает по мере сил и возможностей, трахается в кустах или на сене для лошадей. И ничего, потом вырастают и становятся обычными, среднестатистическими членами общества. И на фото там все современные граждане Украины.
Відповісти
Ну, если уж на то пошло, то и хороводы водили (под "Різак") и вечерние и ночные фото отличные, т.к. фестиваль - безалкогольный!
Был оба дня до конца и ведел все не "СО СТОРОНЫ" а изнутри!!!
Отлично все было!!!
И быдла на несколько порядков меньше, чем на других фестивалях (если скажу, что вообще не было, то совру.. пожалуй)

"ВЗГЛЯД СО СТОРОНЫ" Тупая провокация троля - и не более.
Відповісти
Тебе в дитинстві дуже сильно били???
Відповісти
до "ВЗГЛЯД СО СТОРОНЫ" тебе в дитинстві дуже сильно били???
Відповісти
согласна
Відповісти
справді,Жуковської забагато.на Волині немає більше ведучих?
Відповісти
Ви де їх нашукали, це в голові не вкладається, це якись кінець світу, я в шокові...
Відповісти
знову кислотні фото, навіщо робити отаку обробку тональності? кошмар
Відповісти
Оце да! двума руками!)
Відповісти
ви знов за своє? то вже хвате ту рубрику клєпати! не нав’язуйте людям цей непотріб! діти дивляться і думають, що то так треба — на себе ламіття натягати!!! пане редактор, хто там зараз,Яручик, припиніть
Відповісти
про яких дітей йде мова? нав'язують це дещо інше. тут, не подобається, то вас ніхто не змушує. ви мали б це розуміти.
Відповісти
От шо ти мелиш? в дітей має бути своя голова. ніхто ж не примушує так вдягатись. ніхто не каже шо так правильно, модно і стильно. просто показують людей з іншим баченням на моду
Відповісти
то рубрику назвіть по-іншому. не Стильний Луцьк, а інша мода або Люди з іншої планети.
Відповісти
не тут ви Яручика шукаєте...не тут :)
Відповісти
це просто жаааааааааааааах. ви що в сосну неодноразово вдарилися? це стильно? та це позорище молоді. просто немає слів. до них відноситься вислів "чем страшнее, тем моднее"
Відповісти
сама ти позорище...
Відповісти
в луцьку є безліч приємних дівчат та хлопців. авторе, ви що вибираєте чим страшніших чи що? просто з такими "стилягами" популярність вашої рубрики піде різко на низ
Відповісти
популярність піде різко наверх, якщо її сратимуть такі як ви))))) кажу без зайвої цензури цинізму ;) хев фан!
Відповісти
орися,повністю з вами згідна, це жах. це ж негарно, люди, ау!!!
Відповісти
Как для фестиваля, учитывая всякие неудобства, жару, отсутствие комфорта, походные условия, то все может быть. Нормальная молодежь, одеты кто во что горазд, тут на первом плане удобство в носке, износостойкость, прочность. А вот ведущие могли бы и получше выглядеть.
Відповісти
Цілком нормально вони виглядають. Це ж не *пісня року*
Відповісти
якщо вже виходиш на сцену-одягайся різноманітно
Відповісти
Особливо вирізняється татушка з черепами та фашистською символікою!!!!! Є що дітям показати!
Відповісти
ви бачите, яка в вас самооцінка завищена, навіть зірки жахливо одягаються?ну так, цікаво було б вас побачити, там одне хмельницьке лахмоття на вас було б, певно)
Відповісти
а хто там ЗІРКА, цікаво? оті чучала в татуїровках?
Відповісти
та раді бога - його ж з цим навіть на роботу нормальну ніхто не візьме - так і ходитиме у секонді до пєнсії
Відповісти
лапочку галича з "о_торвальд"а треба було в кінець статті, шоб очі відпочили
настя качан симпатично виглядає
і хлопчина червонокосий, ташевич, нівроку

жуковська як сільський недобиток
а дівчинка у лівайсах за два рубля копійками - після секонду ті шорти хоч прала? питання риторичне, общімта.

а рубрика подобається. автор все ж молодець. та й герої часом трапляються адекватні
Відповісти
на роботу беруть, дивлячись на знання і вміння, а не на зовнішній вигляд. будь що можна змінити чи прикрити одягом!!! не тупіть, заздріть собі мовчки в куточку
Відповісти
химера, вам потрібно повернутись до реального світу, безліч людей купляють речі на секондах, чомусь, навіть не знаю чого я так думаю, але здається усі перуть одяг після нього.
Відповісти
справді? а конкретно ця річ на цій дівчинці виглядає жалюгідно. така пічаль
потішу вас, я теж "за" речі з секонду, але в моїй реальності варта покупки саме річ, зауважте, а не бірочка лейбла на засованному шматті.
Відповісти
річ виглядає цілком нормально. Це ФЕСТИВАЛЬ. Прогугліть будь-ласка. Я щаслива, що ваші речі не зношені, не жалюгідні, не з хмельницька.
Відповісти
їхні речі нормальні??? та там не речі,ні зовнішній вигляд не нормальні.
Відповісти
в кожного свій смак. заспокйдесь, дівчино
Відповісти
завжди велкам, потішна дівчинко ; )
Відповісти
Цікаво, коментатори хотіли побачити на фестивалі дівчат на підборах і в строгих спідничках і хлопців в "бруках"?
Відповісти
там була пара дівчат на підборах і танкетках, і дяді в ділових костюмах
Відповісти
інна,ні коментатори "дуже хотіли" бачити, деградантів з дірками на всіх частинах тіла, тату з нацистською символікою,зачісками та волоссям незрозумілого коліру.
Відповісти
Де там моя символіка??? Дітки? Де? Не бачу? Шукаю і не можу знайти((
Відповісти
- це тицяння пальцем в молодь, мовляв, не то в наш час було. А стосовно татуювань... то я й докторів наук знаю з татуюваннями і пірсингом. Ви такі певні, що саме це ознака деградації? бггггг навіть жаль обмеженості вашого світогляду.
Відповісти
Принаймі люди не бояться показати свою індивідуальність. Одну з дівчат на фото я знаю особисто- хороша і приємна людина. А одяг, який вона для себе обирає- це її особисте! І наостанок- будьте добріші до оточуючих і все у вас буде гаразд)))
Відповісти
ФУ хіпстота.
Не в обіду, але московські скіноподібні тіпочки, хоча б роблять вигляд що щось роблять, ходять по ринкам, і пресують карооких : - )
А що роблять ці "націоналісти" ?
Саме тому я не був на цьому фесті, збіговисько дешевих позерів, хіпстоти і балаболів.
Відповісти
твоє щастя, що ти там не був)) залишишся цілим)
Відповісти
Це добре, що ти смайлики поставив. Я розумію, написав і аж самому смішно.
Відповісти
Я в шоці від цих типів, що на фото. Якби довелось таких чортів зустріти ввечері, то точно заїкою став би від стрху.
Відповісти
Шановний засуньте свою думку в дупу!!!
Відповісти
зік хайль
Відповісти
сікі треша і провокації тут розвели...кучі бабін з разряда сірої маси не подобається прогресивна маладьож а комуністам свербить шо такий правий фест такі єв нас
Відповісти
оця "маладьож", як Ви виразилися, аж ніяк не прогресивна. Сумніваюся, що за нею світле майбутнє, бо не ті цінності популяризуєте. А якщо вже Ви вважаєте себе націоналістом і патріотом, то, будьте добрі, спілкуйтеся рідною мовою. От тоді, може, й буде якийсь толк.
Відповісти
прогресивною молоддю ви називаєте тупих фіфуль на підборах, з якими тільки й роблять те, що розводять на секс?чи прогресивна молодь на вашу думку це хлопчини в адідасах з "сємками" під під'їздом? я була на тому фестивалі, спілкувалась з тими людьми і недай боже хтось скаже, що серед усіх тих з ким я познайомилась є хтось не начитаний, не пронизаний знаннями про свій світогляд, хтось хто не підтримає будь яку з заданих тем. так, не всі такі, але вже три людини з них є на цих фото. і ви нізащо не здогадаєтесь хто це, девлячись на них. чому? тому, що ви деграданти, судите людей по кількості їхніх тату чи пірсинг та по тому, що їхній смак на одяг не співпадаєз вашим! задумайтесь!
Відповісти
по-перше, прошу звернути Вашу увагу на те, що я у своєму коментарі обійшлася без особистих образ (на відміну від Вас, що вже свідчить аж ніяк не про вихованість і культуру), а, по-друге, я жодним словом не сказала про татуювання і пірсинг (бо ставлюся до цього лояльно, ба, більше - собі теж планую зробити), бо кожен має право самовиражатися, як завгодно. А по-третє, я акцентувала увагу на тому, що коли вважаєш себе справжнім українцем-патріотом (тим більше начитаним та осіченим, як Ви запевняєте), то, будь добрий, почни хоча б із мови. Навіщо її паплюжити русизмами типу "маладьож", далеко не милозвучним сленгом ("сікі треша"). Та й називати дівчат "бабінами" теж не є виявом гарного тону. Тож пропоную Вам вчтуватись у текст, а тоді називати когось "деградантами". Задумайтесь!
Відповісти
дегенеративні фестивалі, дегенеративні націяналісти....
Відповісти
Ни одного адеквата на фото...
Відповісти
Ой, вот так посмеялась от души. Коменты ваще жесть. Эта рудбрика для поднятия настроения.
Відповісти
Я аж вернула колесом на гору, щоб подивитись на тую Жуковську! Ото реклама своїй дівчинці. Вона: як те 30-літнє, що хоче на всі 18. Та й так теж можна, аби усі здоровії були
Відповісти
а ти школу закічило?????креще візьми книгу почитай,перед тим як щось тут писати...
як можна бути таким безграмотним щоб написати таке цитую "я в шокові..." до твого відому правильно буде "я шокована"....
я неймовірно шокований цим,і впевнений шо люди які тут принижують своїми кометтарями учасників рубрики не набагато розумніші...
Відповісти
звичайні фестивальні фріки, не більше, ні менше
Відповісти
ваша рубрика повне гаувно!!!! Звертайте палатку!
Відповісти
Люди одягаються, як хочуть, їхнє право.
Але редактори, не насаджуйте лучанам в голови, що це СТИЛЬНО. Можливо, це оригінально, етнічно, фестивально, але аж ніяк не стильно. Статті такого типу явно не для серії "Стильний Луцьк", тому зверніть увагу на думку читачів, шановні.
Відповісти
да ладно, пусть хоть на головах ходят. А то что Луцк суто гоповской город (кепки, семки, сороковый, и есть парк копочек?) Это и так видно. Люди вылазьте со своих трущёб, тут уже 2013 год, конец стереотипам. Каждый как хочет так и ....ет!!!
Відповісти
Шановний авторе рубрики! Заберіть із назви рубрики слово "стильний" або почитайте літературу, щоб розібратись, кого ми маєм тут бачити......
Відповісти
це точно...
Відповісти
можливо для вашого оточення це і не стильно, але для образу на фестивалі це досить таки навпаки. Розширюйте кругозір.
Відповісти
От скільки незадоволених, але все ж посиділи і почитали) народ, якщо не розумієте суті таких заходів, ідіть на концерти Поплавського. там і шмот такий як вам подобається, і ведучі, і їх зовнішній вигляд. а ще ви там можете посидіти в зручному кріслі і похлопати вдолоні після кожної фанери
Відповісти
Звертаюся до коментаторів: Не варто так ображати людей.
P.S.: У Вікторії Жуковської гарна прикраса на шиї :)
Відповісти
оце ж жах, я навіть неолзумію як такі персонажі можуть бути у такий рубриці, яка називається СТИЛЬНИЙ Луцьк, а не "шо попало"...Дійсно, дівчина яка купила шорти за 2 грн. і вихваляється біркою, могла б і попрати їх!!!
Відповісти
ти тупа чи що? вона попрала їх.
Відповісти
Нє, ну, найсмішніше - це про фашиську символіку, аж сльози вийшли. Там гуляла дівчинка з татуюванням на руці 1488 і свастикою. От цікаво, що ваші діти будуть брати приклад з якихось далеких, на вашу ж думку, фестивальних ідіотів, а не з вас: прогресивної, розумної, стильної, всезнаючої мамочки.
Ой... А про те, що це все не гарно, не стильно і тд, то частково я згідна, але знаю деяких людей особисто, може вони просто кончені хіпстери, але виглядають завжди супермегадуже класно. Просто фестиваль- це так річ, що ж треба думати про простоту і зручність. Задумайтесь.!
Відповісти
Ізвєчне обсирання одними й тими ж людьми. Таке враження, що просто з уповонням чекають наступного дня, щоб зайти на сайт і виплеснути чергову долю жовчі на цілком адекватні та суб*єктивні речі.
Як на мене, то це просто фотозвіт з фестивалю певної тематики та музики. Які ж там ще мають бути люди? в Ділових костюмах та вечірніх сукнях, або в дорогих фірмових неймовірностильних прикидах щоб на природі на траві відпочивати. А туди вже кожен що хоче то і вдягає. Дайош сводобу слова, світобаченню та самовираженню. Деякі деталі були дуже цікаві.
Люди, спробуйте намагатись шукати позитив, побачити і виокремлювати для себе щось хороше, дивись десь може до 40 років раком не захворієте;) негативне мислення воно таке
Відповісти
Гівно фест
Відповісти
Сама ти гівно
Відповісти
Шановні стильні і примудрі люди! Я б хотіла подивитись на вас красивих. Анонімно когось обсирати вміють всі, я розумію, що всім не догодиш, але ваші образи стосовно людей на фото свідчать тільки про ваші недоліки. Кожен вдягається як йому комфортно, і називати людину деградантом тіки через те, що вона виглядає не так як би вам хотілось не маєте права...
Відповісти
Мала Швабиха то дійсно небідна дівка.
Відповісти
Ахахахахахахахах.
Не бідна - це ще тихо сказано.))
Аххахахахахахахах
Відповісти
Стиль у загальному, розумінні — усталена форма художнього самовизначення епохи, регіону, нації, соціальної або творчої групи або окремої особистості. Поняття стилю є центральним в історії літератури та мистецтва, однак поширюється і на інші види людської діяльності, перетворюючись в одну з найважливіших категорій культури в цілому, у динамічно мінливу суму її конкретних історичних проявів.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BB%D1%8C
Відповісти
нічого собі повезло дівчині знайти Levi's з 2 гривні!
Відповісти
дуже симпатичний молодий чоловік з червоним волоссям)можливо хтось знає, то напишіть про його сімейний стан)
Відповісти
мені цікаво, хлопчина з татуюванням "jedem das seine" ходить у одязі з довгими рукавами чи часто отримує по голові?..
націаналіст
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Спецвипуск: «Бандерштат». ФОТО
06 серпень, 2013, 15:00