«Мессі» та «Роналду» просилися у «Волинь»

«Мессі» та «Роналду» просилися у «Волинь»
Невідомі жартівники після того, як ФК "Волинь" оголосив про набір футболістів, надіслали в клуб резюме Мессі та Роналду.

Про це в блозі на Слові Волині пише прес-аташе команди Юрій Конкевич.

Нагадаємо, 28 липня в клубі розпочали шукати гравців з характером та амбіціями продовжити карʼєру у Прем`єр-лізі. За три дні пошук припинили, бо у "Волинь" надійшло більше 700 заяв.

Конкевич пише, що листи приходили з усієї країни. Також з Білорусі, Росії та дальнього закордоння.

"Дехто відверто стібався, писав і такі резюме: "Ліонель Мессі. Вільний агент після сплати 100 млн євро "Барселоні". 169 см, 68 кг. Нападник збірної Аргентини та іспанської "Барселони". Найкращий футболіст Європи 2009 за версією France Football та найкращий футболіст світу 2009 за версією ФІФА, найкращий футболіст світу, володар об`єднаного призу France Football та ФІФА 2010, 2011 та 2012 років. Золотий бутс УЄФА (2010, 2012) Готовий грати у Луцьку. Чув про Кварцяного"

Ми щиро сміялися, бо в наступному листі дотепник відрекомендовувався Крішті Роналду… ", - пише прес-аташе "Волині".

За словами Конкевича, у клуб звернулися українці, які мешкають за кордоном. Але, щоб пограти за "хрестоносців", вони готові повернутися на Батьківщину.

"Один 23-річний хлопчина написав нам, що готовий повернутися із …Парижу, де мешкає вже багато років і грає на вихідні за любительські команди столичного передмістя. Він реально міг зібрати речі і приїхати за два дні до Луцька з Франції на перегляд", - наводить приклад прес-аташе клубу.

Також він зауважив, що переважна більшість резюме надійшла із сходу країни, там де футбол нині ще жевріє і школи та клуби продукують кадри. Із заходу України на перегляд просилося приблизно стільки ж талантів, скільки із Росії.

"Чому? А, може, ось чому: "Мені 18 років. Закінчив ДЮФШ в Хмельницькому, тренери казали, що перспективний, в другій чи першій лізі не загублюся, багато забивав, навіть дорослим командам, не знаю, що таке сигарета чи алкоголь. Але треба було самому шукати команду, мати зв’язки, бо в нашому місті команди практично немає. Поки їздив на кілька переглядів, не встиг вступити до інституту. Тепер сподіваюся на ваш конкурс.

Тому оті сімсот з гаком резюме з проханнями, часто слізними й щемними, переглянути футболіста – це відображення стану речей у нашому футбольному господарстві і дитячо-юнацькому спорті загалом. Засилля агентів, які в’яжуть путами контрактів гравця, який і по м`ячу ще не навчився толком вдарити; засилля легіонерів, яких легше купити, аніж виховати сильного та дисциплінованого українського гравця…", - пише Конкевич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Мессі» та «Роналду» просилися у «Волинь»
06 серпень, 2013, 15:15