У посольстві США засудили музиканта, який спаплюжив прапор України

У посольстві США засудили музиканта, який спаплюжив прапор України
Посольство США в Україні прокоментувало вчинок басиста Bloodhound Gang Джареда Хасселхоффа, який в Києві здійснив наругу над українським прапором.

Так, у посольстві зазначили, що ця витівка музиканта є "зухвалою" та "огидною", - пише ТСН.

"Умисне паплюження національних символів є зухвалим і образливим. Водночас ми твердо віримо у свободу висловлювання, що є універсальним правом, закріпленим Конституцією США і Загальною декларацією з прав людини. Рок-гурт Bloodhound Gang вирішив скористатися своїми правами в огидний спосіб, ображаючи США, а також український і російський народи під час своїх концертів у Києві та Одесі", - заявив в. о. прес-аташе посольства США Люк Штеле.

Однак, у посольстві не збираються брати часткову відповідальність за цей вчинок громадянина США та переадресують всі претензії до організаторів концертів.



"Оскільки посольство США не має ніякого відношення до цього, ми переадресовуємо всі запити щодо детальної інформації організаторам концертів і самим членам гурту Bloodhound Gang", - зазначив він.

Нагадаємо, бас-гітарист Bloodhound Gang підтерся прапором Росії під час концерту в Одесі. Після того в інтернеті з'явилося відео, на якому басист банди нібито "помочився" на український прапор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У посольстві США засудили музиканта, який спаплюжив прапор України
06 серпень, 2013, 15:43