У Луцьку – протест проти військового обладнання, що загрожує здоров’ю

У Луцьку – протест проти військового обладнання, що загрожує здоров’ю
У Луцьку 7 серпня відбудеться акція протесту проти станції тропосферного зв’язку, яка встановлена у Привокзальному районі міста й шкідливо впливає на здоров’я людей.

Про це повідомила група ініціативних мешканців, які організовують мітинг.

Нагадаємо, станцію космічного зв’язку встановили на території штабу Луцького прикордонного загону більше чотирьох років тому. Після цього у людей почалися постійні перебої з мобільним зв’язком, роботою телевізорів і радіоприймачів.

Але гірше, що станція, як виявилося, впиває на здоров’я людей – мешканці прилеглих будинків стали відчувати погіршення самопочуття, присмак металу у роті.

У середу, 7 серпня між будинками 3 і 5 на вулиці Коновальця, поблизу станції відбудеться мітинг, де зберуться лучани, які вимагають перенесення станції.

Під час мітингу збиратимуть підписи на підтримку перенесення станції.

Початок мітингу – о 19:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзі всі на мітинг )))))))))))) прапори прапори незабудьте
Відповісти
видельцятка- символ...
Відповісти
Токарськооо ювант в ковелі нічому не навчів)))
Відповісти
...присмак металу у роті... - соль йодовану їжте. мені допомагає, вже так 4 роки їм, кожну неділю по 300 грам.
Відповісти
Пенсіонерам як не виту пару в під*їздах різати, то станції космічного зв*язку закривати. Причому, в стариганів на кабелі дуже схожі симптоми - головний біль, проблеми зі зв*язком тощо. Старечий маразм.
Відповісти
Люди добрі, як антена без передавача може шкодити здоров`ю. Вашому здоров'ю більше нашкодять антени, що розміщені на банківських установах. Подивіться на них, на їхніх опромінювачах розміщені радіатори. Ось такі антени випромінюють, але норми у них допустимі. А ця антена лише своєю тіню може вам шкодити, бо не буде вистачати сонячного проміння в кімнаті :-). Якби люди, що хочуть проводити мітинг, хоча б на 1% розбиралися у зв'язку то не неслиби такої нісенітниці. А щоб не було присмаку в роті необхідно хочаб два рази на добу чистити зуби. Можна ще прочитати ось цю статтю - http://ehow.in.ua/107162-yak-pozbutisya-vid-metalevogo-prismaku-v-roti.html.
З приводу якості зв'язку мобільних телефонів - так це до оператора мобільного зв'язку необхідно звертатися. До речі, їх базові станції теж набагато більше наносять вам шкоди, а ніж ця антена.А, да, ще забув, почитайте ось цю статтю - http://www.stav.aif.ru/hitech/article/19518
Після неї, я думаю варто відмовитися від центрального опалення, фенів для сушіння волося, настільних ламп, холодильників, телевізорів, мобільних телефонів, мікрохвильових піч та комп'ютерів. А також варто купити собі желет і каску з свинцю :-)
Відповісти
але його не так видно, це двохзеркальна антена кассегрена і облуч не в фокусі параболи. але досі ніхто не спромігся довести що тропосферні релейки (як і РРЛ прямої видимості, як і, до речі, БС моб.зв’язку та термінали VSAT) шкідливі. оці борцуни - вони, болєзні, ще не бачили антени РРЛ які в юса ставила колись at&t а зараз верізони та інші спрінти, а то срали би не просто цеглою - панельними перекриттями.
Відповісти
чергова передвиборча агітація, депутати вирішать проблему якої просто не існує, от тільки металевий присмак всеодно залишиться:)
Відповісти
Люди, нам вже набридло там робити заміри, хоч хтось би поцікавився офіційними висновками експертів!!!
Відповісти
Шановні автори, Ви хоть якесь розуміння про станції супутникого звязку маєте? Судячи по вашій статьї та світлинам вам не про супутники а про сільське господарство писати треба
Відповісти
це така професійна риса сучасних журноліздів, з апломбом описувати речі, про які не мають жодного поняття. впевнений що ніхто з них не знає, що таке ДН і КНД антени, скільки і куди вона дує. висновок частотцентру їм допоможе розібратися в питанні приблизно так само, як допоміг би папуа-новим-гвінейцям.
а диким полішукам слово "тропосферна" вселило містичний жах. сподіваюсь воякам вистачить здорового глузду і почуття гумору на них забити болт, а то завтра вони одягнуть прошиту фольгою фофудью і підуть хрестовим походом на БС операторів моб.зв’язку і BBFW.
Відповісти
не забутьте на мітинг яйця в фульгу замотати, бо до кінця мітингу можуть відпасти
Відповісти
може краще не станцію перенести а пенціонерів висилити, хочаб одного Скришевського и відразу все стало би на свої місця, а то бідна людина все мучається, опроминюється
Відповісти
Вся военная техника темили иным способом влияет на здоровье. Лавайте нафиг разоружим и без того умирающую армию...
Відповісти
Слугам народу вже більше не має чого обіцяти, і території мало для розгортання свого бізнесу, от вони й починають за допомогою людей свої питання вирішити. Громадяни Луцька не будьте стадом баранів, не давайте цим кандидатам, та діючим депутатам маніпулювати Вами. Подивіться хто підняв цю тему в листопаді минулого року - пан Скришевський. А хто буде сьогодні проводити передвиборчу агітацію, з обіцянками вирішити це питання - його зять Токарський. А з приводу антени, то ви б дійсно поцікавилися б результатами досліджень СЕС та Укрчастотнагляду. І якщо будуть ще якісь сумніви щодо її шкідливості, то попросіть того ж кандидата нехай проплатить Вам за незалежне домлідження приватною фірмою. Їх зараз вистачає.
Відповісти
кажуть, металевий присмак в роті добре магнітом знімати... як варіант можна залити своє горе в кафе "Магніт" на Стрілецькій.
Відповісти
Прочитав статью http://www.volyninform.com/news/2239-holodylnyk-zdatnyj-zahystyty-vid-negatyvnoi-energii-a-televizor--rozvynuty-v-lyudyni-agresiyu-video я понял, что достаточно просто поставить холодильник по фэн-шую и тогда можно не бояться никаких излучений, что и Вам советую )
Відповісти
Черговий політичний хід Токарського, але на цей раз із залученням свого маразматичного тестя...
Відповісти
"Мешканці прилеглих будинків стали відчувати погіршення самопочуття, присмак металу у роті" - необхідно чистити зуби вранці і ввечері, і все буде гаразд !!!
Відповісти
скришевському в свій час треба було проти ракет виступати... соловки або магадан були б забезпечені... згнив би там і ніхто нічого про нього не чув більше... ато зараз допомогає свому зятьку-баризі токарському дорватися до власті.
і лишіть пенціонерів в покої, ви всерівно для них нічого доброго не зробите
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – протест проти військового обладнання, що загрожує здоров’ю
06 серпень, 2013, 16:16