Чому варто купувати та встановлювати теплу підлогу*

 Чому варто купувати та встановлювати теплу підлогу*
Система обігріву https://warmfloor.org/ - це сучасний та екологічний варіант для оптимальної підтримки потрібної температури в квартирі, офісі або в заміському будинку. Електрична підлога може служити як для основного обігріву, в разі, якщо в приміщенні відсутнє центральне опалення і для потрібного незалежного обігріву.

Тепла підлога може створювати атмосферу затишку і тепла. На відміну від звичайної батареї, теплі підлоги поширюють тепло від низу до верху, рівномірно прогріваючи повітря. Протяги виключені. Чи не виникає і потоків гарячого повітря, які зазвичай переносять пил і доставляють неприємності алергікам і астматикам. У приміщенні досягається комфортна температура: на рівні підлоги вище, на рівні голови - нижче. На думку медиків, саме такий температурний баланс є оптимальним для організму людини.

У порівнянні зі звичайними джерелами, тепла підлога буде повністю невидима. Ви отримаєте кращі можливості для оформлення інтер'єрів. Система теплої підлоги легко встановлюється, в тому числі на основу підлогу. Ці системи сумісні з усіма типами покриттів.

У чому особливість установки теплої підлоги


Тепла підлога дозволить знизити витрати на обігрівання - використання терморегуляторів зі спеціальною функцією програмування обігрівання дозволяє знизити споживання електроенергії на 70%. Тепла підлога - одна з найнадійніших систем обігріву, термін його служби складає більше 50 років.

Кабель, що гріє, являє собою теплу підлогу під ламінат, лінолеум, дерев'яні та багато інших покриття. Важливою відмінністю кабелю, що підігріває, є його монтаж - він відбувається на стадії заливки товстої цементної стяжки.

За способами обігріву електрична підлога ділиться на 2 види - конвекційний та інфрачервоний. В першій групі знаходяться кабельна система - нагрівальний мат та кабель, що гріє.

Особливістю теплої підлоги - це можливість регулювати температуру, яка істотно зменшує витрати на електричну енергію. Такий контроль може здійснюватися через спецприлади - терморегулятори.

Тепла підлога стала сучасною та практично доступною для обігрівання приміщення різного типу (житлове, комерційне та промислове). Така система монтується під покриття підлоги, тому значно економить простір та надає вибір дизайну інтер'єру.

Сучасна електрична система обігріву відрізняється надійністю, якістю та великим терміном експлуатації, також вона не вимагає складних технічних обслуговувань. Встановлюючи теплу підлогу 1 раз, можливо використовувати систему до наступного ремонту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.