Ландшафтний дизайн для естетичності та краси вашого подвір’я*

Ландшафтний дизайн для естетичності та краси вашого подвір’я*
Використовуючи у своїй роботі весь свій творчий потенціал, ландшафтні дизайнери здатні створити навіть на самому млявому та вицвілому клаптику землі живописний твір ландшафтного мистецтва, який з року в рік буде ставати ще більш красивим і оригінальним. Подивитися роботи можна тут.

На допомогу неординарних ідей та сміливих задумів приходять останні досягнення науки і техніки, які сприяють створенню ексклюзивного ландшафтного дизайну, гармонійно поєднує в собі естетичну та практичну функції.

Щоб замовити озеленення, благоустрій та ландшафтний дизайн або ландшафтний проект, досить розповісти, які ваші власні побажання, особливості ландшафту та ін.

Які види послуг пропонуються


Ландшафтний дизайн включає широкий спектр заходів, в тому числі:
• ландшафтне проектування;
• створення дизайн-проекту присадибних, дачних і садових ділянок;
• підбір та посадка зелених насаджень (чагарників, декоративних рослин, листяних та хвойних дерев і т.д.), розбивка квітників, клумб, оформлення газонів та альпійських гірок, штучних водойм, фонтанів і т.д .;
• проектування та монтаж системи поливу рослин в автоматичному режимі;
• проектування та монтаж дренажної системи;
• проектування та монтаж садового освітлення;
• авторський нагляд за виконанням робіт;

Переваги замовлення послуг з ландшафтного дизайну


Серед переваг можна відзначити високий професіоналізм ландшафтних дизайнерів, чіткі терміни виконання замовлень будь-якої складності та розумні ціни на створення ексклюзивного ландшафтного дизайну, благоустрій та озеленення приватних територій.

Якщо ви хочете замовити ландшафтний сад, що буде повністю відповідати вашим уявленням про естетичність, красиву привабливість, практичність та функціональність, який зможе порадувати вас та всіх ваших оточуючих оригінальними особливостями та ідеями, креативними задумами та унікальністю, тоді краще скористатися послугами дизайнерів.

Замовити ексклюзивний ландшафтний дизайн та ландшафтне проектування в нашій компанії - це значить зробити вигідний вклад в облагороджування та благоустрій будь-яких територій, естетична привабливість, декоративність, дизайнерські, конструктивні та технічні рішення яких будуть відповідати останнім тенденціям ландшафтного дизайну, а також відповідати найвищим стандартам і вимогам найвимогливіших замовників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ландшафтний дизайн для естетичності та краси вашого подвір’я*
01 квітень, 2021, 23:52