Онлайн-аптеки: зручність використання*

Онлайн-аптеки: зручність використання*
Вірус Ковід-19 і подальша пандемія вплинули на все людство. Люди виробили нові звички, а традиційний бізнес змінився - все більше магазинів і компаній йдуть в онлайн, щоб захистити своїх співробітників і підвищити прибутковість, оскільки звичайні способи вже не працюють.

Не стали винятком і аптеки. Вони також стали продавати товари через інтернет, завдяки чому кожна людина отримала можливість придбати потрібні йому медичні засоби та препарати не виходячи з дому. Розглянемо, які плюси є у подібних закладів і чому краще замовляти онлайн, а не ходити в звичайні торгові точки.

Переваги онлайн-аптек


Першою і головною перевагою замовлення через інтернет є те, що ви не контактуєте з умовно хворими людьми. Не секрет, що в подібні торгові точки ходять пацієнти, які вже хворіють на різні захворювання, тому і ризик заразитися в них досить високий. Особливо якщо хтось хворіє інфекційними або вірусними хворобами.

При замовленні в мережі ви можете взагалі не контактувати з людьми. Ви просто вибираєте потрібні вам товари на сайті, замовляєте доставку поштою або кур'єром, після чого забираєте посилку, оплачуючи її картою (можна виконати цю операцію заздалегідь, якщо ви довіряєте магазину). Тобто ризики зведені до мінімуму. Також до переваг можна віднести:

1. Широкий асортимент. У звичайних торгових точках ліків не дуже багато зважаючи на обмеженість приміщень і відсутності місця для зберігання. Через інтернет ви купуєте товари зі складу, на якому можуть зберігатися десятки тисяч найменувань.

2. Можливість зробити замовлення в будь-який час і з будь-якого місця. Вам не потрібно буде їхати в аптеку громадським транспортом, шукати її, стояти в черзі, ви просто заходите, вибираєте і замовляєте тоді, коли вам зручно. Хоч вночі або у вихідний день.

3. Адресну доставку кур'єром або можливість забрати замовлення з найближчої філії. Дуже зручна опція, особливо якщо ви погано себе почуваєте. Лікарські препарати або привезуть вам прямо додому (або в офіс), або ж ви зможете самостійно забрати їх в найближчій філії в зручний час, наприклад, після роботи.

4. Можливість отримати детальні консультації та вибрати відповідні товари. У звичайному торговому закладі вам порадять найдорожчий препарат, оскільки діватися вам нікуди. Онлайн ви зможете вивчити його склад, відгуки, рекомендації, вибрати аналоги та ін.

5. Доступні ціни. Звичайна торгова точка витрачає на комунальні послуги, податки, зарплату і обладнання досить серйозні суми, через що вартість ліків зростає. Якщо замовляти їх безпосередньо зі складу, то ціни будуть нижчими.


Це лише ряд переваг, але навіть їх досить для того, щоб віддати перевагу онлайн офлайн.

Де замовляти


Якщо вам необхідні якісні медпрепарати від перевірених виробників, то рекомендуємо вам звернутися в аптечну мережу «Мед-сервіс». Тут представлений широкий асортимент товарів на всі випадки життя. Купити їх можна будь-яким зручним способом - хоч з доставкою кур'єром, хоч «Нової поштою». Також можна забрати препарати в найближчому до вас філії: вони працюють більш ніж в 30 містах України.

Всі товари, представлені в каталозі, є на складі і будуть вислані вам в стислі терміни. При необхідності ви можете отримати детальні консультації від менеджерів: вони дадуть відповідь на наявні питання і допоможуть вам з підбором потрібних препаратів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.