Перед отриманням хабара чиновник хотів звільнитися

Перед отриманням хабара чиновник хотів звільнитися
Начальник управління освіти Ківерцівської РДА Юрій Барчук перед отриманням хабара написав заяву на звільнення – чиновник мотивував бажання звільнитись тим, що отримує маленьку зарплату.

Про це під час оперативної наради повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

За його словами, наразі триває об’єктивне слідство у справі Юрія Барчука, якого впіймали 10 лютого на хабарі у 500 доларів. Пікантність цієї ситуації в тому, що «цей молодий чоловік не збирався працювати».

«У той ранок він прийшов до голови райдержадміністрації, поклав заяву на стіл. Голова (Зіновій Колісник – голова Ківерцівської райдержадміністрації, - ВолиньPost) каже: я тільки прийшов, треба розібратись. А він відповідає, що не хоче працювати, бо тут 1400 гривень зарплати. Мовляв, я маю доходи, я не бідна людина», - розповів Клімчук.

Також губернатор стверджує, що коли освітянин ввечері отримував хабар, то його заява ще не була задоволена. Потому Клімчук сказав, що працівникам медицини та освіти, які паралельно ведуть власний бізнес, не чинитиме перешкод, якщо вони захочуть звільнитися.

«Попереджаємо, просимо, застерігаємо: бережіться. Неприємно, але факт. В цієї влади кумів сватів немає. Якщо вони десь і трапляються, то відповідають перші і на повну катушку, бо вони теж попереджені», - наголосив губернатор.

Хоча, до слова, минулого понеділка головою Ківерцівської РДА став Зіновій Колісник, син начальника Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства, депутата облради Богдана Колісника.

Як повідомляли ЗМІ раніше, син голови Волиньради Володимира Войтовича Тарас Войтович став першим заступником голови Рожищенської райдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кролик із мультику про Вінні Пуха: "Честно говоря, я и сам собирался уходить."
Відповісти
бережіться....ггг
Відповісти
Останні новини
Перед отриманням хабара чиновник хотів звільнитися
13 лютий, 2012, 13:55