У Луцьку дітей безплатно катали на атракціонах. ФОТО

У Луцьку дітей безплатно катали на атракціонах. ФОТО
В обласному центрі стартувала благодійна акція «Літо для дитини».

У межах акції діти, що опинилися у складних життєвих обставинах, мали змогу безплатно покататися на атракціонах у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, а також відвідати зоопарк, – пише Волинська правда.

Як розповіла провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ірина Музичук, благодійна акція проводиться спільно із центром соцслужб та центральним парком, керівництво якого згодилося підтримати цю ініціативу. Сьогодні акція стартувала, а триватиме вона протягом місяця.

«Як правило, дітки з таких сімей не мають фінансової змоги відвідувати платні атракціони, тому саме під час літніх канікул ми вирішили влаштувати їм таке дозвілля безкоштовно», – розповіла про мету акції Ірина Музичук.

Власне, сьогодні безплатно покататися на атракціонах та відвідати зоопарк прийшли приблизно 30 діток, звісно, у супроводі когось із дорослих членів сімʼї.

Багатодітна мама Людмила Блащук розповіла, що акція дала змогу не лише цікаво провести час для її чотирьох діток, а й значно зекономила сімейні кошти. Адже якщо порахувати, що в загальному квитки на атракціони вартують від 5 до 15 гривень, то не завжди родина має змогу влаштувати такий відпочинок для своїх дітей.

У перспективі планується влаштувати таке ж дозвілля для дітей-сиріт та неповносправних діток.

Заступник директора центрального парку Микола Лупина, який привітно зустрів діток та особисто контролював їхнє дозвілля, вмикав атракціони, розповів, що парк працює щоденно з 12:00 до 20:00.

«Зазвичай у будній день відвідувачів практично немає, а на вихідні їх трішки приходить. Але, у спекотні дні бажаючих покататися на атракціонах теж не багато», – зауважив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Металіст» – ПАОК 1:1. ВІДЕО
08 серпень, 2013, 07:00
У Луцьку дітей безплатно катали на атракціонах. ФОТО
07 серпень, 2013, 19:03