«Металіст» – ПАОК 1:1. ВІДЕО

«Металіст» – ПАОК 1:1. ВІДЕО
Харківський "Металіст" пройшов у третій кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів 2013/2014, зігравши внічию з грецьким ПАОКом.

Поєдинок відбувся 7 серпня в Харкові, - пише Football.ua.

Незважаючи на спокійний початок гри, перша небезпека біля воріт воротаря греків Хакобо виникла вже на четвертій хвилині. Гравець "Металіста" Себастьян Бланко відпасував вліво, де розташувався Хосе Соса. Той в штрафній обіграв захисника гостей і пробив з кількох метрів. Кут, звичайно, був гострим, але таким майстрам з таких позицій не можна промахуватися.

До середини тайму господарі, здавалося, вже ґрунтовно заволоділи ігровою перевагою, але так вийшло, що наступний небезпечний момент виник саме біля їхнього голкіпера Володимира Дишленковича. Захисник Папа Гуйє неякісним підкатом проти Кіціу "заробив" не тільки попередження, але й "привіз" небезпечний штрафний, виконати який зголосився Ліно. Неприємний навіс-удар досвідченого бразильця воротар "Металіста" вирішив парирувати кулаками, і, враховуючи те, як він це зробив, даремно. М'яч влучив у суперника і дивом не залетів у сітку, просвистівши поруч зі штангою.

Харків'яни відповіли ударом головою Дієго Соузи після навісу зі штрафного Соси. Але і цього разу м'яч розминувся з воротами. Згодом з-за меж штрафного спробував вразити ціль Бланко. Удар вийшов прицільним, проте клопоту іспанському голкіперу ПАОКа не додав.

А ось останні хвилин десять-дванадцять тайму пройшли за переваги греків. П'ять поданих за цей час біля харківських воріт кутових змусили похвилюватися.

З початком другого тайму ПАОК продовжив грати першим номером. Суперник не перешкоджав, хоча з поведінки тренера господарів Мирона Маркевича було видно: установку "на утримання" він своїм підопічним у роздягальні не давав. У невластивій для себе манері "Металіст" тільки й робив, що відбивався. Такою, як у ці хвилини, команду Маркевича давно не доводилося бачити.

Харків'яни своєю пасивністю немов приспали пильність опонентів. Секундна розслабленість в обороні обійшлася ПАОКу занадто дорого. Хавбек Марлос біля чужого штрафного відпасував Бланко. Той, не відчуваючи опору з боку захисників, переклав м'яч під зручну в цій ситуації ліву ногу і пробив у нижній кут. Хакобо намагався дотягнутися, але без толку - закрити лівий від себе нижній кут він вже не встигав.

Тепер ПАОКу потрібно було забивати тричі. Один гол дуже швидко відіграв чех Томаш Нецид: і хвилини не минуло після його виходу на заміну, як рахунок зрівнявся.

Однак, більше серйозних ударів в цьому матчі не було. Голів, відповідно, теж.

1:1 у Харкові, 3:1 в сумі - "Металіст" виявився сильнішим за ПАОК.



Металіст - ПАОК 1:1 (перший матч - 2:0)

Голи: Бланко, 72 - Нецид, 82

Металіст: Дишленкович, Вільягра, Моледо, Азеведо, Папа Гуйє, Краснопьоров, Дієго Соуза (Марлос, 62), Едмар (Березовчук, 90 +2), Соса, Бланко, Девіч (Крістальдо, 76)

ПАОК: Хакобо, Мігел Вітор, Ліно, Циоліс (Нецид, 82), Георгіадіс (Лоуренс, 75), Лазар, Кацураніс, Кіціу, Оліс, Лукас, Салпінгідіс (Атанасіадіс, 67)

Попередження: Гуйє - Вітор, Кацураніс, Атанасіадіс

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Металіст» – ПАОК 1:1. ВІДЕО
08 серпень, 2013, 07:00