Особливості замовлення жорстких дисків*

Особливості замовлення жорстких дисків*
Коли з'явилися жорсткі диски, всі заговорили, що ще трішки, та новий варіант накопичувачів суттєво подешевшає, в результаті чого відправить звичайні жорсткі диски на звалище. Подивитися всі сучасні варіанти жорстких дисків можна тут.

Жорсткі диски - це пристрої, що запам'ятовують для зберігання інформації, в наш час використовуються практично повсюдно. Їх можна розділити на 2 основні категорії:

• перша призначена для установки в комп'ютер або ноутбук.
• друга є автономним варіантом, який упакований в спеціальний кейс і може приєднатися до будь-якого ПК з підтримкою читання зовнішніх HHD.

Варто зазначити, що мобільні сховища зручні, якщо вам треба носити з собою великий обсяг даних або зробити резервну копію важливої інформації, яка буде захищена від будь-яких неполадок з комп'ютером.

В більшості своїй підключення подібних пристроїв здійснюється за допомогою USB. Так само варто звернути увагу на те, що одним моделям цілком вистачає для роботи USB-шнурка, а інші продаються в комплекті із зарядним пристроєм і повинні бути підключені до мережі. З жорсткими дисками для установки в ПК все трохи інакше.
У корпусі вашого комп'ютера має бути передбачене вільне місце, а всі комплектуючі поєднуватися між собою. Так само варто звернути увагу на колір лицьовій панелі - навряд чи кому хочеться поставити в білий корпус чорний HDD. Ще одним важливим фактором є форм-фактор (розмір) жорсткого диска.

На даний момент найбільш поширені моделі на 3.5 "або 2.5" дюймів, хоча зрідка зустрічаються і більш мініатюрні варіанти на кшталт 1.8 ". Як правило даний показник важливий для підбору носія інформації в ноутбук, адже його корпус часто підтримує тільки варіанти на два з половиною дюйма і менше.

HDD для серверів


Відрізняються високою продуктивністю і значно збільшеною надійністю. В асортименті інтернет-магазину можна вибрати та купити:
• SAS диски.
• Серверні HDD з інтерфейсом SATA.

SAS HDD диски - в теорії їх ресурс становить 1,6 мільйона годин, що дорівнює 182 рокам безперервної роботи. При їх створенні та виробництві використовуються більш міцні матеріали та технології, що дозволяють поєднувати високу пропускну здатність і надійність. Саме тому багато хто вибирає даний інтерфейс для максимально комфортної та безперебійної роботи. У продажу є HDD форм-фактора 2.5 "і 3.5".

Звичайні Sata диски для сервера також є в нашому асортименті. Вони мають більш низьку продуктивність, ніж SAS, але зате готові запропонувати більшу місткість при значно меншій ціні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Особливості замовлення жорстких дисків*
05 квітень, 2021, 21:19