Який картридж купити для лазерного принтера?*

 Який картридж купити для лазерного принтера?*
Виробники лазерних принтерів рекомендують споживачам купувати тільки оригінальні картриджі. Вони мотивують це тим, що тільки оригінальні витратні матеріали зможуть отримати найкращі результати друку. Почасти в цьому твердженні є правда. Адже оригінали коштують дуже дорого, сумніватися в їх надійності та якості не доводиться. Однак картридж для принтера купити можна і на більш вигідних умовах. Працівники сервісу TonFix поділилися всіма доступними варіантами.

Способи економії на лазерних принтерів


Найвигідніший метод скоротити витрати на обслуговування копіювально-друкарської техніки - це заправка картриджа. Після того, як в принтері зноситься фотобарабан, можна провести відновлення картриджа. В рамках даної послуги майстер не тільки заправляє бункер свіжим тонером, а й проводить заміну фотобарабана. Згодом картридж зношується і потрібно шукати новий спосіб економії. Перед власниками друкарської техніки відкривається два шляхи:
  • купити відновлений картридж;

  • придбати сумісний расходник.

  • Тепер необхідно познайомитися з обома варіантами ближче.

    Сумісні картриджі для лазерного принтера


    Такі картриджі виготовляються на заводах сторонніх виробників, які спеціалізуються на витратних матеріалах для пристроїв з лазерною технологією друку. Виробники оригінальних картриджів борються проти них, так як другі зменшують прибутковість бізнесу перших. Компанія Canon регулярно проводить чистку великих торгових майданчиків, таких як AliExpress. З цих майданчиків пропадають найменування сумісних картриджів, які порушують авторські права.

    Однак сумісні витратні матеріали - справа законне. Важливо правильно їх вибрати. Матеріали можуть залучати низькою ціною, але на ділі після першої ж заправки з'являться проблеми з печаткою. Існують одноразові сумісні картриджі, а є повноцінні аналоги. Наприклад, компанії G & G, SCC є одними з кращих в сфері витратних матеріалів. Їх продукцію можна сміливо купувати і не переживати за якість друку.

    Відновлені картриджі


    Сервіси купують у клієнтів оригінальні картриджі, які відпрацювали свій ресурс і не були заправлені повторно. Такі витратні матеріали прийнято називати «першопрохідцями». Після цього майстер замінює фотобарабан, засинає сумісний тонер і тестує якість друку. До переваг відновлених картриджів відносяться наступні пункти:

  • прийнятна ціна в кілька разів нижче від вартості оригіналу;

  • висока якість друку до закінчення ресурсу;

  • можливість повторної заправки (неодноразово).



  • Купівля відновлених картриджів вважається одним з найкращих способів заощадити на друку без втрати якості після заправки. Потрібен оригінал? Підшукуєте резервний расходник серед сумісних картриджів? Хочете придбати відновлену модель? Зателефонуйте в сервіс-центр Tonfix. Гарантія якості на всі види товарів і безкоштовна доставка по Києву / Україні.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
    Останні новини
    Торшери: правила вибору*
    07 квітень, 2021, 11:27
    Який картридж купити для лазерного принтера?*
    07 квітень, 2021, 11:00