Ковельчани реанімували «Кохання з першого погляду»

Ковельчани реанімували «Кохання з першого погляду»
Популярний у 1990-х телевізійний конкурс «Кохання з першого погляду» знайшов друге життя в Ковелі – тут студенти місцевих училищ відродили та вперше провели однойменний романтичний конкурс.

Про це інформує ПроКовель.

Хлопці і дівчата з професійно-технічного училища №5 та професійного ліцею №7, промислово-економічного коледжу та медичного коледжу - загалом вісім учасників - зізнавалися одне одному в коханні.

«Вони мріють про романтичне побачення при свічках. Говорили, що при першій зустрічі прагнуть зазирнути одне одному у вічі, котрі, як відомо, є дзеркалом душі людини, а не до гаманця. Ці ще зовсім юні особистості хоч сьогодні готові здійснити подвиг за ради коханої, що тонко підкреслює їхні романтичні натури та прагнення відшукати дійсно свою половинку», - розповіли глядачі конкурсу.

Щоб запал учасників швидко не вщух, ведучі щоразу його підігрівали новими конкурсами, які лише направляли дві протилежні статі до правильного кінцевого вибору. Учасники, аби сподобатися одне одному, співали, танцювали, декламували вірші і демонстрували інші свої захоплення.

У глядацькому залі також гуртувалися пари. Для них організатори заходу громадська організація «Центр ініціатив», а також їх щедрі партнери підготували кілька цікавих конкурсів. А розважали молодих закоханих учасники студій східного танцю «АХАТ», сучасної хореографії «Пірует», музиканти місцевого рок-гурту «EMPIRE» та місцеві команди КВК «Сім кадрів» і «Вищий рівень».

Конкурс завершився з хорошим, обнадійливим результатом: вісім учасників зійшлися у чотири пари. Усі вони отримали подарунки. Щоправда, бажаний, омріяний сюрприз – романтична вечеря у ресторані «Ковель» - дісталася лише одній найкращій та романтичній парі вечора. Нею стала красуня Олександра та юнак Сашко.

«Святий Валентин знову потурбувався, щоб і в нинішньому році нещасливих, самотніх людей було якомога менше. Принаймні на десяток їх поменшало лише цього вечора», - кажуть організатори конкурсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельчани реанімували «Кохання з першого погляду»
13 лютий, 2012, 15:07