У Ковелі розказують про окультизм і магію

У Ковелі розказують про окультизм і магію
У місті залізничників Ковелі триває дводенна духовно-освітня конференція «Окультизм та магізм як виклик духовній безпеці суспільства» - волиняни мають можливість дізнатися про справжнє обличчя цих духовних спокус.

Як інформує прес-служба Володимир-Волинської єпархії УПЦ, захід 12-13 лютого проводиться з ініціативи місцевих священиків, Всеукраїнської громадської організації «Путь православних» і за сприяння єпархіального відділу Апологетичного центру в ім’я святого Іоанна Златоуста та Ковельської молодіжної громадської організації «Ф.О.М.А.».

Духівники читають лекції за тематичними напрямками «Магізм та марновірство як духовна спокуса», «Природа цілительства та екстрасенсорики», «Психотехніки передбачення долі», «Окультні практики у світлі законодавства».

«Усі бажаючі можуть почути про суть окультизму та магізму, його різновиди: екстрасенсорика, біоенергетика, народне цілительство («бабки» до котрих звертаються у хворобах, невдачах, дитячих недугах, сімейних негараздах), порча, ворожбитство, чарування, гадання, «заряджені» фотографії та амулети, астрологія та подібне», - кажуть організатори конференції.

Також відвідувачі лекцій дізнаються про причина популярності друкованих видань на зразок «сонників», «білих магій», магічне мислення і обрядовір’я.

Із доповідями на конференції витупають священики, науковці столичних вузів, народні депутати та навіть колишні екстрасенси.

Конференція триває два дні – 12-13 лютого в Будинку культури «Просвіта», що на вулиці Міцкевича 10 у Ковелі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: церква, УПЦ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.