З чого почати бізнес по виробництву асфальту в Україні*

З чого почати бізнес по виробництву асфальту в Україні*
Сучасний асфальтобетонний завод — це перспективне вкладення коштів, яке окупить себе вже протягом перших років роботи.

Звичайно, для цього дорожникам слід врахувати декілька моментів: проаналізувати ринок, де працюватиме ваш АБЗ на предмет можливих конкурентів, заздалегідь налагодити відносини з дорожніми та комунальними службами цього регіону, а також сформувати портфель замовлень хоча б на найближчі півроку-рік.


Організація бізнесу по виробництву асфальту з нуля


Розповімо основи організації такого бізнесу:

• Що потрібно кожній компанії? Звичайно, клієнти! Якщо у вас їх поки що немає, рекомендуємо взяти участь в тендері на будівництво або ремонт доріг. Таким чином ви зможете забезпечити себе портфелем замовлень.
• Наступний крок — вибір заводу з виробництва асфальту. До цього питання ми повернемося трохи пізніше.
• Далі потрібно налагодити відносини з місцевими органами самоврядування та домовитися, де саме буде розміщено ваш АБЗ. Варто зазначити, що таке обладнання має розташовуватися на відстані не менше 1 км до найближчих житлових будинків.
• Що стосується площадки під асфальтобетонний завод, вам також потрібно потурбуватися про те, щоб підвести туди електроенергію і газ. Також подбайте про те, щоб на площадку міг вільно заїхати монтажний кран.
• Виділіть час на навчання персоналу, який буде обслуговувати асфальтозмішувальну установку.
• Після того, як АБЗ доставлять на майданчик, відбувається його монтаж та пусконаладка, після чого ви можете запускати техніку в роботу.


Обладнання для виробництва асфальту


Переходимо до питання, яке цікавить всіх без виключення дорожників: де придбати сучасну надійну асфальтозмішувальну установку?

Зверніть увагу на продукцію ПрАТ Кредмаш:

• Ефективне обладнання, яке прослужить довгий час. Середній термін служби установок цього підприємства становить 10 років.
• Якщо вас хвилює те, що техніка з плином часу перестає відповідати поточним стандартам: Кременчуцький завод дорожніх машин виконує повну або часткову модернізацію своїх АБЗ. Це дозволяє виготовляти якісну суміш відповідно до усіх вимог ЄС.
• Дорожні машини ПрАТ Кредмаш спроектовані таким чином, щоб не шкодити екології регіону, в якому вони працюють.
• Впровадження перевірених європейських комплектуючих дозволяє виробляти добротну суміш за будь-яким з рецептів, прийнятим в Євросоюзі.
• Великий вибір АБЗ різної продуктивності та комплектності спрощує ваш вибір, адже тепер ви легко знайдете техніку, яка відповідає всім вашим потребам.
• Якщо вам потрібен якийсь додатковий функціонал, фахівці підприємства готові додати потрібні опції в обрану вами модель АБЗ.

Зв'яжіться з консультантами Кредмаш — вони охоче допоможуть зорієнтуватися у виборі відповідного обладнання для старту вашого бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З чого почати бізнес по виробництву асфальту в Україні*
14 квітень, 2021, 13:53