Як убезпечити свою оселю від грабіжників*

Як убезпечити свою оселю від грабіжників*
Кожна людина потребує безпеки, тому власники завжди намагаються максимально захищати квартиру та дім. Що ж потрібно для надійного захисту домівки?

Як зберегти свій дім


Оселя починається з дверей, тому перше, що варто зробити – поставити надійні двері. Це те, на чому варто заощаджувати. Ціна якісних дверей немаленька, але треба обрати найкращий варіант. Потрібні міцні металеві двері та якісні замки. Оптимально буде обрати сульвадний замок, його неможливо вирізати.

Якщо ви живете на перших поверхах чи у приватному будинку, потрібні металеві ролети на вікна або хоча б решітки. Це важливо, бо грабіжники часто проникають в дім через вікно.

Сигналізація – ще один важливий елемент безпеки. Якщо зловмисник спробує проникнути в квартиру, гучний звук його налякає. Але цього все одно мало, щоб забезпечити повну безпеку домівки. Потрібен комплексний професійний підхід.

Професійні засоби охорони


Замовити послуги з організації системи безпеки вдома можна в компанії «Шериф», яка є одним з лідерів серед охоронних фірм України. Тут можна замовити повний комплект обладнання для захисту домівки, заключити договір та нарешті відчути себе у безпеці.

Агентство радить поставити:

1. Сигналізацію, яка буде передавати сигнал на пульт охоронної фірми да телефони господарів. Інформація про небезпеку надходить миттєво, далі оператор вирішує, чи потрібно викликати групу швидкого реагування.

2. Відеоспостереження. Багато хто ігнорує встановлення відеоспостереження, але це простий спосіб вдень та вночі контролювати ситуацію вдома. Ви можете дивитися, хто знаходиться поруч з домом, або що відбувається всередині.

3. Комплект датчиків для безпеки. Це можуть бути датчики розбитого скла, диму, вогню, води та інші, які допоможуть сформували кращу систему безпеки.

4. Також можна встановити пожежну сигналізацію. З установкою допоможуть фахівці охоронної організації.

Щоб підібрати найкраще обладнання та замовити монтаж, зверніться до фахівців компанії «Шериф». Вони запропонують найкращі варіанти охоронного обладнання, зважаючи на ваш бюджет. Компанія також надає послуги для офісів, підприємств (можна замовити встановлення систем управління доступом, монтаж та організацію відеоспостереження, організацію протипожежної безпеки), виробництв та територій. Додатково є послуга фізичної цілодобової або нічної охорони об'єкта озброєними охоронцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.