Найактуальніші професії на фрілансі*

Найактуальніші професії на фрілансі*
Пандемія короновірусу та масові локдауни змусили людей залишити робочі місця і перейти на віддалену роботу з дому. Багато з них замислилися про зміну професії. І найцікавішим виглядає перехід на індивідуальну роботу з дому. Саме такий варіант пропонує фріланс в IT-індустрії, яка набуває поширення останнім часом.

Щоб почати роботу в IT галузі, не обов'язково отримувати диплом про вищу освіту. Онлайн курси UI UX дозволяють швидко засвоїти одну з високооплачуваних професій, щоб змінити похмурий офіс на улюблене та зручне домашнє крісло. При цьому ви можете працювати в Луцьку, отримуючи замовлення з будь-якого міста та країни - хоч з США, хоч з Австралії.

Найбільш високооплачувані професії


Веб-дизайнер
Ця спеціалізація не пов'язана з вивченням точних наук, мов програмування та формул. Але вона стає все більш необхідною, пропонуючи широкі перспективи та можливості. Вимагає володіння графічним редактором (Photoshop), знання особливостей оформлення лендінгів, інформаційних сайтів, сторінок-візиток, сайтів компаній. Адже тільки яскраво та привабливо оформлений сайт здатний привернути увагу та забезпечити потрібний результат

Заробіток для цієї спеціальності досягає $ 600- $ 1000 на місяць.

Навчитися можна, відвідавши курси UI UX дизайну онлайн, за 1-2 місяці. Але для роботи потрібні хист, почуття смаку та навички використання графічного редактора. Більш частіші замовлення - веб графіка та оформлення сайтів.

Дизайнер інтерфейсу
Ця праця багато в чому схожа на попередню, але з більш вузькою спеціалізацією: створення на сайті зручної навігації. Замовниками виступають великі компанії, що займаються створенням сайтів. Вимагає знання юзабіліті, художнього смаку, знання HTML, володіння графічними редакторами.

Рівень доходу $ 300- $ 1000.

Графічний дизайнер
Спеціаліст зі створення індивідуального стилю компанії - розробка логотипу, авторських шрифтів. Саме він підбирає кольорову схему, виконує інфографіку, готує рекламні матеріали та брошури.

Заробіток складає $ 400- $ 1200 на місяць, в залежності від рівня професійної підготовки та отриманого замовлення.

Iлюстратор
Відмінний заробіток для художників та людей з творчими здібностями. Спеціальність затребувана не тільки в веб-дизайні, але й у видавництві книг, розробці ігор, рекламі мультиплікації.

Рівень зарплати залежить від того, в яких проектах бере участь художник.

Монтажер відео
Це нова професія, яка виникла разом з поширенням YouTube та інших аналогічних сервісів. Потрібен потужний комп'ютер з сучасною відеокартою та спеціалізовані програми. Навчання триває близько місяця, досвід та кваліфікація приходять з практикою.

Заробіток від $ 500 та більше.

Існують ще багато інших спеціалістів, які можуть непогано заробляти, не виходячи з дому, працюючи на себе та не підкоряючись вимогам, які встановлює начальство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.