Оренда невеликого складу - швидко та якісно*

Оренда невеликого складу - швидко та якісно*
Якщо ви плануєте відкрити свій інтернет-магазин, важливо продумати зберігання товарів заздалегідь. Перше, що спадає на думку, — оренда невеликого складу від tetrisBOX. Це хороший варіант, але доведеться організувати ще складські та логістичні системи.

Якщо ви хочете самостійно контролювати зберігання — орендуйте склад. Але пам'ятайте, що, крім безпосереднього пошуку приміщення, одночасно потрібно сформувати складську систему і логістичну службу, а також організувати контроль якості обслуговування.

Як це працює


Щоб визначитися з вибором складу, подумайте над тим, скільки знадобиться місця, які потрібні умови зберігання та розташування.

1. Гараж. Хороший варіант, якщо товарів небагато: з достатньою місткістю, вентиляцією, обігрівом і зі зручним під'їздом. Організовувати інші необхідні умови зберігання доведеться самостійно.

2.Бокси. Невеликі приміщення для зберігання, наприклад, домашніх сезонних речей: для лижного спорту влітку, для дайвінгу — взимку. Деякі компанії надають їх для інтернет-магазинів і організують пункт видачі товарів в самому боксі.

3.Частина складу або склад цілком. Якщо товарів багато, то потрібен склад: спеціалізований або універсальний. Склад, де зберігається тільки один вид товарів (наприклад, одяг) і всі умови зберігання підлаштовані під нього, називається спеціалізованим. Коли ж на одному складі зберігаються кілька видів товарів — це універсальний склад.

Всього існує 4 типи складських приміщень: від A + до D. Склади класу А самі облаштовані та дорогі: одноповерхові приміщення зі стелями від 10 метрів, опаленням, сигналізацією, офісом і вбиральні. Тут можна організувати сортувальний центр і call-центр. Для порівняння, склад класу D - звичайний ангар, морський контейнер або підвальне приміщення без опалення: не підійде для одягу, техніки або продуктів харчування.

Вибирайте склад не нижче категорії В: будуть хороші санітарно-температурні умови, можливість забрати товар на будь-якому автомобілі, захист від крадіжки і пожежі та умови для створення власної логістичної служби.

При виборі складу враховуйте:
• особливості товару: звертайте увагу на температурний режим, вологість повітря і захист від гризунів і комах;
• логістику: зручний під'їзд для кур'єрських машин і пандуси, доступ в будь-який час доби;
• який товар зберігається по сусідству: щоб товари інших орендарів не шкодили вашим і навпаки;
• інше: цілодобова охорона, інтернет для уточнення наявності товару.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.