Як купити гарячий тур і не прогоріти*

Як купити гарячий тур і не прогоріти*
В першу чергу, треба розуміти, як взагалі утворюються гарячі путівки. Візьмемо такий приклад за основу: припустимо, в магазині продаються салати на вагу, термін придатності у них 4 дні. На третій день, якщо салату залишиться ще більше половини, що зробить продавець, як ви думаєте? Правильно, він зробить акцію, тим самим знизивши ціну.

Те ж саме відбувається з ціноутворенням на гарячі путівки. Спочатку туроператор купує якусь кількість місць в готелі, в літаку, і т.д. Коли до початку туру залишається максимум тижня, а місця ще залишаються, туроператори продають ці тури за собівартістю, тим самим розпродаючи всі місця, нічого не втративши. Так і утворюються гарячі тури.

У чому підступ гарячих путівок?


Найцікавіше, привабливе, але в той же час неоднозначне в гарячому відпочинку - це ціна. Перед остаточним рішенням, потрібно переконатися, в чому саме причина подібної дешевизни. Найчастіше, туроператор каже, що залишилися зайві місця, як ми розглянули випадки вище, іноді туристи відмовляються від туру в останній момент, і залишається гаряча пропозиція.

Але можуть бути й інші ситуації. Рекомендується, перед поїздкою на відпочинок прогортати новини по країні, або курорту, на який плануєте вирушити. Подивіться, чи гарна там погода, чи немає в даний момент природних катаклізмів, не проводяться чи де-небудь поблизу бойових дій.

На що звернути увагу при виборі туру?


Є кілька параметрів, за якими ви можете визначити, цукерку ви купите, або просто красивий фантик.

По-перше, слід звернути увагу на сезон. Як ми вже відзначили, рекомендується подивитися зведення по погоді і катаклізмів. Наприклад, сезон в Туреччині триває з листопада по квітень.

По-друге, звертайте увагу на місто вильоту. Найчастіше, все гарячі путівки відправляються з великих міст. Тому, якщо ви живете не в одному з таких, слід заздалегідь продумати більш вигідний для вас маршрут і ночівлю, якщо буде потрібно.

Наступне, на що слід подивитися, це кількість днів перебування. Іноді, подібні гарячі тури можуть бути на 3 дні / 4 ночі разом з перельотом. Зазвичай, такі тури коштують не сильно дешевше, ніж на 7 або 10 днів. До цього можна додати, що в деяких країнах 1 або 2 дні займає період акліматизації.

Репутація турагента


Найважливіше, на що слід звернути увагу - це порядність вашого турагента. Часто може бути таке, що в турі анонсується хороший готель, але з можливістю заміни на інший готель тієї ж зірковості. Потрібно переконатися, що у вас немає такого пункту. В іншому випадку, ви ризикуєте потрапити в погану готель, з поганим харчуванням і брудною білизною. Ви завжди можете покластися на досвідчених професіоналів з мережі турагентств ХО. Тут вам завжди допоможуть підібрати гарячі тури за кордон, проконсультують вас, і будуть з вами на зв'язку до самого повернення!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як купити гарячий тур і не прогоріти*
26 квітень, 2021, 10:56