Обкладинки для електронної книги pocketbook: особливості вибору*

Обкладинки для електронної книги pocketbook: особливості вибору*
Читалки (рідери) - це пристрої для читання книг в цифровому вигляді, які дозволяють недорого зібрати та зберігати величезну бібліотеку. Вони оснащені дисплеями, що виглядають як справжній папір, мають невелику вагу і займають небагато місця в сумці або кишені.

Для захисту екрану електронної книги від механічних пошкоджень дуже зручно користуватися обкладинкою. Рідер вставляється в обкладинку і в закритому стані виглядає як паперова книга. Просто, зручно, практично.

Оригінальні обкладинки pocketbook - це додатковий аксесуар, який випускають самі виробники електронних книг для своїх пристроїв. Вони найбільш пристосовані до конструкції книги, часто мають спеціальні пластмасові зачепи для надійної фіксації пристрою в обкладинці. Ціна такої обкладинки може доходити до третини вартості самого рідера.

Обкладинки, розроблені сторонніми фірмами, можуть бути максимально наближені до оригіналу або мати повністю інший дизайн і метод кріплення книги до обкладинки. У більшості випадків кріплення являє собою куточки зі шкіри (шкірозамінника) або гуми, що притискають електронну книгу до обкладинки. Такі обкладинки набагато дешевше оригінальних, а функціонально можуть бути нітрохи не гірше.

Які можна вибрати обкладинки для pocketbook


Чохли для електронних книг на сучасному ринку представлені в широкому розмаїтті, з якого споживач може вибрати:
• різні стильові рішення — від елегантного, унікального дизайну до мінімалістичного, із зображенням тварин, яскравих, квіткових принтів і т.д.;
• моделі, різні за сумісністю, форм-фактором і функціоналу — з електронними замками, функцією автоматичного вимкнення при закритті та ін.;
• універсальні моделі в формі портмоне або гаманця, які можна використовувати для електронних книг, планшетів та інших гаджетів.
• Вартість також різна — від класу «Економ» до «Преміум».

Вибір чохлів може залежати від багатьох параметрів. Це може бути колір, матеріал виробу, який підходить для вас по всім побажанням. Особливо потрібно враховувати те, що для кожної моделі є свій вибір, тому універсального варіанту не існує. Але й є виняток, коли виробником вказується список сумісних моделей.

Інформація по вибору чохла для електронної книги з сайту pocketbook, де ви зможете купити якісні, повнофункціональні та надійну чохли на вашу електронну книгу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.