У скільки обійдеться б/в ноутбук для ігор у 2021 році*

У скільки обійдеться б/в ноутбук для ігор у 2021 році*
Більшість геймерів, які віддають перевагу проводити час за «важкими» комп'ютерними іграми на ігровому ноутбуці, вважають, що придбання колишнього у використанні лептопа - заняття ризиковане, рідко виправдовує вкладення фінансових коштів. В якійсь мірі вони праві, але випадки купівлі неякісних комплектуючих відносяться тільки до угод з приватними особами. Адже навряд геймер побажає розлучитися з актуальним ноутом, який може підтримувати останні новинки індустрії комп'ютерних ігор - він або несправний, або технічно застарів. Тому купувати бв ноутбуки рекомендується тільки у спеціалізованих магазинах, як EUROPC (посилання на сторінку https://europc.ua/laptops/) що поставляють стару але дуже високоякісну техніку з-за кордону.

Чому слід купувати старі ігрові лептопи, комп'ютери з Європи


Комп'ютерна техніка б/в, пропонована в великих кількостях на спеціалізованих інтернет-порталах, як на europc.ua, закуповується не у приватних осіб, а виключно у великих європейських корпораціях. У Європі не прийнято купувати обладнання, значно вигідніше оформляти його в лізинг (як правило, на два роки). Після закінчення цього періоду офісна техніка, комп'ютери, лептопи виставляються на продаж за цінами, дворазово і нижчим в порівнянні з вартістю нової.

При цьому знос її, як правило мінімальний - в офісних умовах ніхто не грає в ігри, навантаження на систему визначається родом діяльності користувача. Як ігрових ноутбуків і ПК підходять девайси, призначені спочатку для вирішення складних просторових графічних завдань - вони включають в себе потужний процесор, оперативну пам'ять значного обсягу (8 ... 16 Гб) і продуктивну відеокарту на 4 або 6 Гб.

Переваги ігрових комп'ютерів, ноутбуків б/в з Європи


Основною перевагою покупки уживаних ПК, лептопів є найкраще співвідношення критеріїв вартості, продуктивності і надійності. Але це ще не все. Зважаючи на особливості європейського ринку український споживач отримує такі бонуси:

• Девайси стовідсотково «білої» збірки. В Європі продаж підробок, неліцензованих товарів строго карається.

• Всі комп'ютери, лептопи строго відповідають заявленим характеристикам.

• У Європі вартість нової техніки нижче ніж в Україні, а стара втрачає в ціні значно більше, ніж у нас. Тому є реальна можливість купити б/в системник тут, монітор або ноутбук на п'ятдесят і більше відсотків дешевше, ніж вартість нового девайса з аналогічною продуктивністю.

Де в Україні купити якісні старі ПК і лептопи


Якщо ви бажаєте оснастити своє підприємство недорогою комп'ютерною технікою або купити високопродуктивний ігровий ПК за мінімальною ціною, вибирайте б/в системні блоки, ноутбуки на сайті europc.ua. Цей інтернет магазин спеціалізується на поставках в Україну надійних європейських комп'ютерів, лептопів, здатних прослужити ще багато років і на момент покупки є актуальними.

Вся техніка, представлена ​​в каталозі, проходить обов'язкову перевірку на предмет працездатності, залишкового ресурсу системних елементів, тому надається гарантія на термін мінімум шість місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У скільки обійдеться б/в ноутбук для ігор у 2021 році*
27 квітень, 2021, 22:58