Саундбари для кращого звуку телевізора*

Незважаючи на те, що багато телевізорів пропонують відмінний звук, шанувальники хорошого звуку шукають справжній домашній кінотеатр. Одна з основних проблем при інвестуванні в систему домашнього кінотеатру - це простір, необхідний для п'яти або більше динаміків. Ще одна проблема - налаштування звукової системи, що може бути досить складним завданням. Цього можна уникнути за допомогою звукових панелей.


Звукові панелі легко встановити над або під телевізором, оскільки вони не вимагають багато місця. Установка надзвичайно проста - вам знадобиться всього один кабель HDMI між звуковою панеллю і телевізором. Сучасні саундбари можуть замінити по звуку весь домашній кінотеатр.

Віртуальний звук для незабутніх вражень


Рецепт успіху саундбарів: розумне використання високої продуктивності в невеликому просторі. В одну звукову панель інтегровано кілька драйверів. Гучномовці управляються індивідуально, тому можна створити віртуальний об'ємний звук, аналогічний звуку в системах домашнього кінотеатру.

Таким чином, у слухача створюється враження, що звук відтворює система домашнього кінотеатру 5.1. Цей ефект можливий завдяки інтелектуальним кодекам відтворення звуку, таким як Dynamore Ultra, Dolby Virtual Speaker або Sonic Emoticon ™ Absolute 3D. Ці технології створюють віртуальні джерела звуку за рахунок відображення звукового сигналу і різниці в часі і рівня поширення і, таким чином, відтворюють віртуальний об'ємний звук.

Багатофункціональність завдяки Bluetooth



Всі саундбари оснащені вбудованим підсилювачем, який миттєво робить їх готовими до відтворення. Все, що вам потрібно, це підключення до телевізора, щоб насолоджуватися відмінним звуком домашнього кінотеатру. Сучасні звукові панелі пропонують різні функції, такі як управління музикою через Bluetooth (включаючи apt-X) або Wi-Fi, а також підключення до Blu-ray / CD-плеєрів і ігрових консолей.

Щоб зробити саундбар багатофункціональним, оснастите звукові системи як мінімум двома з наступних опцій:

• цифровий вхід: оптичний або коаксіальний, використовується для підключення плеєрів або ТВ-приймачів;

• вхід AUX: стандартний кабель cinch можна використовувати для підключення програвача компакт-дисків або аналогічної звуковий панелі;

• зовнішній сабвуфер: якщо ви віддаєте перевагу більше басів, просто підключіть сабвуфер.

Все більше і більше звукових панелей включають в себе роз'єм HDMI, до якого ви можете безпосередньо підключати телевізор. Перевага: HDMI-кабель між звуковою панеллю і телевізором являє собою єдине ціле для підключення пристрою. Завдяки кабелям ARC / CEC ви також можете керувати звуковою панеллю за допомогою пульта дистанційного керування.

Купити саундбар (звукові проектори) можна на офіційному сайті інтернет-магазину SHOWTIME. Запрошуємо ознайомитися з повним асортиментом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.