Лучанин провчив ножем залицяльника подруги

Лучанин провчив ножем залицяльника подруги
Під час застілля 17-річний лучанин ударив ножем 29-річного гостя, який намагався залицятися до подруги хлопця - потерпілого з різаною проникаючою раною доставлено до міської лікарні.

Про це інформує СЗГ УМВС України у Волинській області.

У ході слідства з’ясувалося: чоловіки разом розпивали спиртні напої. Коли добряче захмеліли, гість почав відверто залицятися до подруги власника квартири.

Виник конфлікт, внаслідок якого господар не стримався, взяв зі столу ніж і встромив його в бік своєму товаришу. Поранений втратив свідомість. Негайно викликали карету «Швидкої допомоги», яка відвезла підрізаного до шпиталю. А вже лікарі повідомили про пригоду міліцію.

Нині проти підозрюваного хазяїна квартири, де відбулася НП, порушена кримінальна справа. Хлопцеві, який підрізав товариша, загрожує покарання за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
17 років.Юнацький максималізм.Це коли думаєш,що кохання - то назавжди і що ти особливий.Пам'ятаю свої 17.І була подібна історія. Правда,я не взявся за холодну зброю.А тепер шкодую. Таке г...но треба було провчити.А я б досі був би одружений.
Відповісти
В 17 років скалічив собі життя. І була вона того варта????
Відповісти