Ведуча «Ревізору» не має поняття про готельний бізнес, – власник Zaleski

Ведуча «Ревізору» не має поняття про готельний бізнес, – власник Zaleski
Телеведуча Нового канаду Ольга Фреймут впевнена, що завдяки програмі «Ревізор» в українських готелях та ресторанах покращується сервіс. Як приклад – згадала про свій візит до Луцька.

«У Луцьку в розкішному готелі повикидали холодильники стародавнього зразка та замінили їх на міні-бари. В інших готелях масово запровадили наматрацники та п'ять, за стандартами, вішаків. З фенами частіше в готелях дають лад: якщо він є, то вмонтовують у стіну. Бо ж небезпечно пхати фен у розетку», – розповіла телеведуча в інтерв’ю «Телекритиці».

Тоді Фреймут не сподобався холодильник у комплексі «Срібні лелеки», який, на її думку, не вписувався у гарний інтер’єр.

Нагадаємо, у Луцьк «Ревізор» завітав у листопаді. А 7 грудня програму показали в ефірі Нового каналу.

Під час перевірки луцьких готелів та ресторанів телеведучу Ольгу Фреймут нагодували скислою кукурудзою, «підсунули» невідомі пігулки в упаковці та вію у страві.

Фреймут зі знімальною групою відвідала у Луцьку піцерію «Фелічіта», фаст-фуд Chiken Hut, готель Zaleski, кафе «Карамель», готель «Світязь», рекреаційний комплекс «Срібні лелеки», кав’ярню-магазин «Мармелад» та ресторан «Корона Вітовта».

Через два місяці після візиту «Ревізора» до Луцька ВолиньPost поцікавився, які висновки зробили представники «розкритикованих» Ольгою Фреймут луцьких закладів.

Вадим Найдюк, заступник голови правління ЗАТ «Волиньтурист» (готель «Світязь»):

«Це було зовсім необ’єктивно. Чомусь їй не сподобався гідробокс. Інструкція до душової кабіни лежала поряд. Але чомусь ведуча її не побачила. Чомусь не сподобались темні меблі й темні шпалери. Всім подобається цей номер, не настільки він уже й темний. І сказати, що на такому ліжку можна тільки в останню путь йти, то це просто образливо.

Звісно, є недоліки. Є недогляди. Були справедливі зауваження. Ми зібрали колектив, пояснили, щоб такого більше не було.

Нас її ставлення дуже засмутило. Але такі візити – це не є нормально. Та відмовляти ми не хотіли, бо вони б це потрактували по-своєму.

Їй не сподобався нормальний коврик на паркеті! То як це можна пояснити? Скомандувала викинути коврики!

Склалось враження, що просто потрібно було одних показати хорошими, а інших – поганими».

Неля Іванюк, директор ресторану «Корона Вітовта»:

«Здивували претензії щодо калорійності, хоча сама ж Ольга Фреймут зізналась, що бачить калорії в меню у нас вперше. На вимогу інспекції, яка займається дотриманням прав споживачів, ми розробили калорії, порахували, написали це в меню. А з «Ревізором» неочікувано вийшов парадокс. Цій передачі ми не вгодили. А сало було презентом від закладу. Воно не йшло у рахунок замовлення.

До нас вона прийшла в останній день свого перебування в Луцьку. На той момент вже усі в Луцьку знали, що знімається «Ревізор». Коли вони зайшли, ніякої метушні не було.

Показали їм усе, нічого не боячись. Зауважень до чистоти не було.

Здивувало те, що її роздратували лляні серветки. Знаєте, не в кожному закладі скатертина і серветки з такого гарного матеріалу. Не дуже об’єктивна це передача».

Максим Левченко, власник комплексу Zaleski:

«Що можна сказати про людину, яка взагалі не має поняття про готельний бізнес? Як можна слухати її поради? Ми більше довіряємо канадським експертам, які відкрили більше 100 готелів Hilton по всьому світу. Ми користуємось їхніми порадами.

Використовувати поради телеведучої Ольги Фреймут, яка просто робить шоу, розкручує свою передачу, робить рейтинг, я не можу. Я вважаю її критику необ’єктивною.

Ми дуже сильно перейнялись, що нас оцінили несправедливо. Ми давали розпорядження її не пускати, але наші працівники все одно впустили.

До речі, ця передача дуже засмутила мого нині вже покійного батька Олексія Юрійовича. Ми дуже уважно слідкуємо за стандартами. А таке похабне ставлення – це просто-напросто плювок у нашу сторону.

Єдине, до чого ми прислухались, то це ціни. Зараз ми змінюємо цінову політику. А все інше у нас залишається на високому рівні».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ревізор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Що можна сказати про людину, яка взагалі не має поняття про готельний бізнес? Як можна слухати її поради?» — ага. Пліснява на стінах це нормально, правда ж? По-європейському?
Відповісти
А таблетки сахарозаменителя в пакетике и еще какие-то там мини-порции? Ладно бы какая-нибудь дешевенькая гостиница "У погибшего ...ниста", а то цены заоблачные, а сервис - жлобский.
Відповісти
Та Залеські - це взагалі важко назвати готелем - швидше мотель у кілька поверхів і на інтерєрі явно зекономили, не кажучи вже про ремонт, який постійно потрібно поновлювати, а ше там дуже "гарний вид" з вікна на "старолуцький" приватний сектор. Цей готель там виглядає як будяк серед квіток. Про "Світязь" - взагалі не хочеться шось коментувати. Що ж до "Корони Вітовта", то пані Фреймут дійсно поставилася аж занадто критично до простої волинської гостинності цього закладу.
Відповісти
Слухай, вітьок, а ти я дивлюсь славний дизайнер! На рахунок дешевого інтерєра "залескі"- мраморна підлога, люстри з хрусталя, італійські меблі, коври які шились на замовлення в австріі, лабрадоридні підвіконня, фарби та обої не з самої дешевої лінії. Сказати що на інтерєрі зекономили, може або людина ІДІОТ, або той хто зробив щось краще... а ти зробив краще? Вітьок???
Відповісти
А нафіга їй мати поняття про готельний бізнес?Як що ви засрались по повній програмі?Я теж не маю поняття про готельний бізнес, але такі послуги мені не потрібні, за що платимо гроші?
Відповісти
а ти сам хоч зрозумів що написав?)))
Відповісти
Ольга Фреймут як на мене дуже класна, але треба розуміти,що вона робить шоу і цим самим заробляє рейтинги для каналу...Кожен робить свою роботу...
І не треба гадити ті Залєскі..Нормальний заклад як і ті що отримують Ревізор рекомендує. А то у Вас це вже як пунктик. Не подобається просто не ходіть..Ні треба ще грязью облити...Тут до кожного закладу можна придертися.
..Будьте добрішими і шукайте у всьому позитив.
Відповісти
да шо вона шарить хіба, аби докулупатись до чогось))
Відповісти
Залєскі ти обісрався, сиди знай місце.
Відповісти
Та баба вела себе наглувато-бикувато, а це говорить що вона ніхто - з грязі в князі. Розказала б про своїх мати-доярку чи бабу колгоспницю. Преться оцінки готеляи ставити.
Ми й так знаємо, що жлоби першого покоління накопичення капіталу тямлять тільки в приховування податків.
Відповісти
До Нелі Іванюк. Причому тут - "не вгодили"? На жаль, ви не зрозуміли зауважень "Ревізора", і це насторожує. Якщо власники таких потужних ресторанів не розуміють, то як вони ведуть бізнес? Якщо написали калорії, і вона просила дати їй обід на певну кількість калорій, і ще перепитала, чи це можливо, то і давайте на цю кількість калорій. Не позортеся з салом, подарунком від закладу, якщо клієнт каже, що сала не вживає ні в якому вигляді. Коментар мажорика із "Залєскі" взагалі "отпад", ні культури мови, примітивна балачка, хамство. Готель справді тісний, двомісний номер справді вузький, і де такі стандарти? В ресторані столики взагалі були поставлені мало не один на другий, аби більше клієнтів, але ціни... Ціни відігнали багатьох.Краще б робили висновки.
Відповісти
Не берусь заочно судити про стан готельного господарства міста і його громадське харчування, лише зауважу, що робота Ольги Фреймут - це "соціальна" бізнес-журналістика. Кожен заробляє на хліб по-своєму. Я б такого хліба не хотів. Можуть впустити, а можуть прогнати, як собаку від порогу. Треба одного похвалити, хто позолотить ручку, а на його фоні іншого зганьбити. Щоб підкреслити свою похвалу і значимість першого. Якщо журналістка не бере "чайових" за похвалу і ви впевнені в цьому, киньте в мене камінь.
Не всі журналісти перевіряють стан матраців і готельної білизни. І штучних вій не шукають в котлетах. Хто на що вчився. Примітивне це все, як деревяне колесо. Тому, акцентую: не берусь судити, як інші дописувачі, хто тут вкакався (вибачте, я не вживаю цього слова, лише його дублюю)- журналістка чи ті, кого вона перевіряла. Якби я мав ресторан, то, судячи з дій Ольги, які відомі мені зі ЗМІ, я б її зацькував собаками.
Відповісти
Ну щож зараз власник Залескі буде говорити? Дійсно цей номер занадто дорого коштуе на те, що вони пропонують. Хоч я там ніколи не була, але мені не сподобався дизайн, а 950 грн це взагалі...... Срібні Лелеки порадували, надіюсь зараз чистота там буде ідеальна. Світязь - це взагалі позор Луцька, був, є і залишається. Первісно - общинний лад. В Карамель тепер буду ходити з дитиною. А в Курятник і раніше не заходила, нічого полезного в таких закладах не має. Корона Вітовта нормально, надіємось, що покращиться ще сервіс більше.Адміністратор Наташа чуть не лопла зі злості. А власникам, які не пройшли Ревізора треба не оправдуватись тут, а покращити сервіс і може Ревізор колись оцінить і вас.
Відповісти
Хто ж вам наташо винен...що дизайн не сподобався (незважаючи на те,що ви там не були)...ви ж напевно привикли до "обкурених забігайлівок"- що ж ... кожному "своє" місце в суспільстві!
Відповісти
Цікаво...То чому молодята в день свого весілля їдуть тільки у Залескі фотографукватися. Бо такого інтерєру більше ніде не має.
Відповісти
Я в Залескі поселяв американця, в номер Люкс.
1) Номер люкс на 2 поверсі і півлюкс на 3 - одинакові по плануванню. Номер має площу комірки, дуже маленький.
2) В ресторані ujntk. повідомили що у них немає терміналу. І це в ресторані, який розрахований на зарубіжних гостей
3) В ресторані бармен-офіціянт взагалі не знає англійської мови

Сорому я набрався....
Відповісти
Залескі, на критику треба реагувати достойно. А то як в приказці про поганого танцора!
Відповісти
Показала, рассказала - но указывать, что поменять, что выбросить она не имела права! В этом ее минус!!!
Відповісти
шкода що в матеріалі незгадали про цінову політику пана бровіна.....
Відповісти
А як би ж то Фреймуть та всіх нагородила...?!
Відповісти
Я очень рад, что в нашей стране стали следить за уровнем и качеством обслуживания. Программа очень полезна. Больше бы таких. Ольга приятна и компетентна.
читать все это было смешно."Лучшая защита-это нападение"....вы жалки,господа
Відповісти
Так, почитати коменти справді було весело!!!
Все це відносно... от в одній з передач в якійсь кав"ярні теж були суші і Фреймут розкритикувала, що такого поєднання бути не може. А в "Карамелі" навпаки зарекомендувала!!!!
Відповісти
Щось добре, щось недобре - але виявляється всі зробили якісь висновки, судячи з інтерв’ю.Програма потрібна, хоча, можливо, і десь заносить, як скажімо, з мухою під ліжком. Який турист туди заглядатиме, щоб її знайти. Ціни в "Залєсскі" дуже дорогі - для кого. Розкручування за рахунок мистецьких акцій - це одне, але цінова політика має буде продуманою. Щодо "Корони Вітовта" - то, вибачте, цей "випендрьож" із салом ні до чого. Ви, пані господиня, кожному клієнту запропонуєте презенти. Сумніваюсь. Тим більше, коли вонга його не їсть. То чого ж так пертись перед камерами. Показувати гостинність треба класнии виконанням замовлення. А презенти дати після зйомок - це нормально, якщо це знов не "випендрьож" перед столичними людьми і не виглядає як підкуп. Пані Нелю, зробіть хоч раз у рік презенти для обездолених, малозабезпечених сімей - і не викликайте журналістів. Хай ця інофрмація сама собою розійдеться містом - і ціни Вам не буде.
А головне, що почали робити висновки!
Відповісти
а що можна говорити про Залескі, чи Світязь, я особисто там не була і судити по телевізору не буду, але якби в закладах пана Бровіна таксамо як і в інших не були попереджені то і вони б теж "обісрались"....знаю від людей які там працюють, що його заклади були попереджені....а які б вони були якби за день до цього не видраяли Фклічіту чи Карамель? В Карамелі наприклад дзеркала висять в червоному залі...так вони брудні....я раз на тиждень там буваю і щоразу спостерігаю за цією картиною...
Відповісти
То Шоу... Бровін пробашляв і був попереджений за тиждень. В готелі Україна також знали за тиждень. І також хотіли башлянути . Але вона сказала, що не буде за гроші рекламувати бо нема чого там. І гадити не буде. Україна навіть не потрапила в ефір. А Бровіну дали табличку. Чому вона не зайшла в філічиту біля Грушевсього де такі самі ціни а сервіс, приміщення да і кухня в рази гірше.
БО ВСЕ ПРОБАШЛЯЛИ )))

Чого стоїть її реклама в Тернополі якогось бару. Де вона з відвідувачами говорить чи давати рекомендейшен... фу як там все наіграно.
Відповісти
1.скажіть будь ласка а Ревізор у Рівному буде*?
2.підскажіть будь ласка сайт ревізора
Відповісти
коли буде в рівном???
Відповісти
привіт проживаю в місті Суми , я хочу щоб ви приїхали до миста Суми , до пецерію челентано , та до готелю Шафран
Відповісти
Значить вона підштовхнула його до інфаркту.Буде вона в пеклі!
Відповісти
Розуміється Фреймут в готельному бізнесі чи не розуміється не так і суттєво. Суть в тому, що вона і програма Ревізор показали реальну ситуацію готельного бізнесу в Україні. Дерти гроші з людей навчились по- європейському і світовому рівнях, а надавати послуги не навчились. Європейці, під час Євро 2012, м"яко кажучи,були ошелешені, цінами на наші готелі.З їхніми то європейськими цінами...
Відповісти
Останні новини
Ведуча «Ревізору» не має поняття про готельний бізнес, – власник Zaleski
13 лютий, 2012, 18:09