Обладнання для барів, ресторанів, фаст-фудів з послугою налаштування та обслуговування*

Обладнання для барів, ресторанів, фаст-фудів з послугою налаштування та обслуговування*
Як відомо, ресторанний бізнес дуже вигідний. Клієнти для ресторану, кафе, фаст-фуду, бару, продуктового магазину завжди знайдуться, потрібно тільки придбати приміщення і найняти персонал. Звичайно, необхідно придбати якісне обладнання для відкриття міні-пекарні, ресторану, підприємств громадського харчування і столових, яке ви зможете знайти на сайті https://enjoy-trade.com.ua.

Придбання обладнання для кафе і ресторанів: комплексний підхід


Протягом довгого часу співпрацюємо виключно з перевіреними виробниками, пропонуючи демократичні та доступні ціни. Даємо гарантії якості на пропоновані вироби та впевнені в їх надійності та довговічності.

Яке обладнання ми пропонуємо:


• Теплове. У цю категорію входять пароконвектомати, печі, грилі, плити, фритюрниці, кип'ятильники та інші пристрої для термічної обробки продуктів.
• Посудомийне. Асортимент містить посудомийне обладнання, різні аксесуари та комплектуючі.
• Електромеханічне. У каталозі представлені блендери, овочерізки, м'ясорубки, міксери, хліборізки, тістоміси та ін.
• Холодильне. В асортимент входять морозильні ларі та шафи, кондитерські вітрини, охолоджувальні столи, фрігобар, фрізери для морозива, шафи шокового охолодження та ін.
• Для фаст-фуду. У цьому розділі представлені грилі, фритюрниці, млинниці та інша техніка для закладів швидкого харчування.
• Для східної кухні. Даний розділ представлений трьома видами пристроїв: суші-кейсами, теппаном і рисоварками.
• Для барів. У барах широко використовуються кавомашини, кавомолки, кип'ятильники, блендери, барні комбайни, соковижималки, міксери молочних коктейлів і ін. За допомогою цих пристроїв можна готувати різні види напоїв.
• Хлібопекарська і кондитерська. В асортимент входять печі, пристрої для обробки тесту, машини для декорування, дозатори та ін.
• Лінії роздачі та самообслуговування. Таке обладнання встановлюється в громадських їдальнях і закусочних. У залі для гостей, де відбувається обслуговування кухарями або самообслуговування.
• Нейтральне. Наявність столів, кухонних стелажів, настінних полиць і інших типів нейтрального обладнання дозволяє створити оптимальні умови праці для працівників кухні.
• Вагове і пакувальне. Ці пристрої незамінні в будь-якому закладі громадського харчування. Вони призначені для обліку надходження і витрат напівфабрикатів і продуктів.

Також у продажу є санітарно-гігієнічний кухонне обладнання, техніка для молекулярної кухні, комплектуючі для систем водопідготовки, приналежності для банкетів та ін.

Послуги, які виконуються з продажем устаткування


Технологічне проектування. Для комплексного оснащення бару та інших закладів громадського харчування потрібна розробка технологічного проекту, в якому будуть вказані докладні характеристики всієї техніки, посуду та меблів. Ми оперативно виконаємо весь цикл робіт і надамо готовий пакет документів в обумовлені терміни.

Підбір і постачання устаткування, посуду і меблів. У каталозі представлені різні категорії товарів, необхідні для комплексного оснащення ресторанів і кафе. У продажу є професійне обладнання, столові прилади, посуд, меблі та ін. На ваш вибір пропонується продукція з трьох цінових сегментів: економ, середнього і VIP.

Монтаж, гарантійне та сервісне обслуговування. Співробітники компанії встановлять меблі та техніку, виконають пусконалагоджувальні роботи, проводять інструктаж для персоналу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обладнання для барів, ресторанів, фаст-фудів з послугою налаштування та обслуговування*
01 травень, 2021, 09:53