Сувенірна продукція та сувеніри з логотипом*

Сувенірна продукція та сувеніри з логотипом*
Люди люблять подарунки, тому багато компаній займаються їх виробництвом. Та все ж найяскравіші емоції відчувають одержувачі презенту. Безсумнівно, рекламні сувеніри з нанесенням логотипу це високоефективний маркетинговий інструмент, а подяка за подарунок - кращий показник лояльності клієнта до вашої компанії.

Розумні гаджети, що використовують нейросітку, ручки з антибактеріального пластику, парасолі з виявляється малюнком, чохли для банківських карт із захистом від зчитування інформації - це лише начерк до нашого сьогоднішнього асортименту виробів зі складу або під замовлення.

Рекламні сувеніри з логотипом від https://brandme.in.ua/suvenirna-produktsiya/ заслужено користуються високим попитом у великих компаній, а також у тих, хто зовсім недавно відчув їх ефективність. Прагматичні маркетологи намагаються повсюдно використовувати фірмовий стиль, будь то привітальні набори для нових співробітників або брендовані запонки для костюма керівника.

Про банальне по-новому


Говорячи про сувенірну продукцію, найчастіше мають на увазі футболки, ручки, кружки, календарі. Але ми пропонуємо і більш оригінальні вироби з корпоративною символікою - мило, солодощі, іграшки-антистрес, чай, головоломки та багато іншого.

Така продукція особливо актуальна на масових заходах, де сувеніри готуєте і ви, і ваші конкуренти. У компанії знають, як виділитися на тлі оточуючих.

Що подарувати


Компанія пропонує універсальні презенти, доречні при будь-промо-акції, а також тематичні подарунки, приурочені до конкретного свята (державному, професійному). В каталозі рекламної продукції багато сувенірів для підлеглих, керівників, партнерів, клієнтів незалежно від сфери діяльності компанії. За допомогою експертів ви завжди зможете підібрати виріб з логотипом, що відповідає всім вимогам і задачам вашої рекламної кампанії - на нашому сайті представлено безліч категорій:

• предмети і сувенірна продукція з логотипом для будинку, спорту та відпочинку,
• канцелярське приладдя: щоденники з логотипом рік, ручки під логотип, і інші;
• одяг: футболки з логотипом і аксесуари - парасолі оптом;
• тематичні бізнес подарунки до свят;
• корпоративні подарунки на новий рік
• промо-товари для участі у виставках, представництва на форумах, презентаціях, роздачі на вулицях;
• бізнес-подарунки для партнерів, колег і підлеглих;
• VIP-презенти для важливих клієнтів, налагодження ділових зв'язків і виділення заслуг.

Якщо у вас є власні ідеї, ми готові виконати індивідуальний проект.
Нюанси нашої роботи
Правильне нанесення логотипу - ключовий момент. Зображення повинно бути чітким, стійким до стирання. В іншому випадку компанія створить собі швидше антирекламу, ніж підмога в розвитку бренду.
Сама сувенірна продукція теж повинна бути якісною. Не економте на цьому, а ми забезпечимо професійне прикрашання фірмовою символікою. При роботі з сувенірами використовуємо шовкографію, тамподрук, лазерне гравіювання, сублімаційний друк, тиснення, вишивку і так далі.

Співробітники компанії підкажуть оптимальний в вашому випадку спосіб брендування корпоративної продукції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.